2777
2789
عنوان

میترسم بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوب میشی .فامیل ما هم سرطان داشا ی سینه اش رو برداشت ..ماشالله الان از من سالمتره

منم قبلا سرطان سینه داشتم سینمو برداشتن غدد لنفاویمو برداشتن فقط سه ماه خوب شدم زد ب پوستم لعنت بهش😭

میخوای پست بزارم تاپیکت بازدید پیشتر بخوره؟

فقط برام دعا کنید خواهرم😭دلم شکسته ازمایش هم دادم امروز جوابش اومد تو رو خدا اگه بلدین تفسیر کنین بم بگین تو تاپیک قبلیمه

کاش برمیداشتن اگه برمیداشتن من راحت میشدم ،دکتر گف برات پروتز میذارم بش گفتم مشکلی پیش نمیاد گف نه😭

همینکه غدد لنفاوری رو برداشتی بهترین کارو کردین چون همین لنفه که باعث پخش شدن و شروع دوباره میشه 

نگران نباش اونم درست میشه

کاش برمیداشتن اگه برمیداشتن من راحت میشدم ،دکتر گف برات پروتز میذارم بش گفتم مشکلی پیش نمیاد گف نه😭

چقدر نادونن این دکترا 

الانم چیزی نشده گلم 

میری جراحی میکنی و سلامتیت برمیگرده به امید خدا

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
فقط برام دعا کنید خواهرم😭دلم شکسته ازمایش هم دادم امروز جوابش اومد تو رو خدا اگه بلدین تفسیر کنین ب ...

صلوات میفرستم برات نترس خب؟ 

متاسفانه بلد نیستم 

ولی از اینجا در مورد جواب آزمایش نپرس اصلا، باشه نشون دکترت بدی ببینی چی میگه

Baby , angels like you cannot fly to hell with me

همینکه غدد لنفاوری رو برداشتی بهترین کارو کردین چون همین لنفه که باعث پخش شدن و شروع دوباره میشه نگر ...

اخه پوست زیر سینمم درگیر شده الان دو هفته س ک افتادم رو مود سرفه،میگم یه وقت جای دیگه درگیر نشده باشه