2777
2789
عنوان

به نظرتون کیک بدم خونه خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 55 پست
دسر چی میخای درست کنی ب منم یاد بده🥲😂♥️

نمیدونم یه دسر با پایه کیک و روشم یه‌کراست یا کرم با ژله و گل خوراکی داخل یه دیس بزرگ درست میکنم

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
اره چون واقعا خیلی زحمت کشید درسته یکم کدورت داشتیم ولی خوبیاشو یادم نمیرهموقعه ای من سقط بد داشتم م ...

احسنت چه دل مهربونی دو تایی دارین ان شاءالله موید باشین 

خوب میکنی عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار پسندیده ایروش هم یه یاد داشت و آروزی خوشبختی کن

ممنون عزیزم 

چند شب پیش مهمونی خونه یکی از برادر شوهرام بودیم 

چون عروسش و پسرش بودن من یه دسته ب عنوان عرض تبریک براش بردم چون ندیده بودمشون ک تبریک بگم

خوشبحالت چه خواهر شوهر خوبی داری من اگه خواهر شوهرم رفیقم بود همه چی بهش میدادم متاسفانه یه حسود مثل ...

چی بگم بخدا هیچکس بد نیست منتهی همه افراد دورمون ادم های امن ما نیستن 

شاید خوب خواهرشوهر شما برای یکی دیگ واقعا خیلی خوب باشه

عزیزم چقدر وایب خوبی گرفتم از تاپیکت از خودت حتی خواهر شوهرت 

خیلی دل مهربونو بزرگی دارین ک‌اینجورین می‌دونی به نظرم چون لیاقت مهربونی داری همچین خواهر شوهری نصیبت شده 

به نظرم درست کن بده در خونشون مطمئن باش خیلی خوشش میاد جبرانم میشه تمام خوبیاش♥️

عزیزم چقدر وایب خوبی گرفتم از تاپیکت از خودت حتی خواهر شوهرت خیلی دل مهربونو بزرگی دارین ک‌اینجورین ...

ممنون. عزیزدل 

و چقد شما مهربونی که منو ترغیب میکنی ب مهربون بودن❤️❤️😘

چی بگم بخدا هیچکس بد نیست منتهی همه افراد دورمون ادم های امن ما نیستن شاید خوب خواهرشوهر شما برای یک ...

من مادرشوهر خیلی خوبی دارم ولی یه دونه خواهر شوهر دارم که مجرد و دوسال کوچیکتر از من و به شدت حسود تمام لباسهای منو و وسایلام عکس میگیره می‌ره می‌خره دو بهم زن و اهل غیبت دختر مزخرفیه خدا نصیب جرگ بیابون نکنه

من مادرشوهر خیلی خوبی دارم ولی یه دونه خواهر شوهر دارم که مجرد و دوسال کوچیکتر از من و به شدت حسود ت ...

ببین چقد کاملی که ازت تقلید میکنه😍😍😍

عزیزم چرا که نه،حتمااااا این کارو بکن
احسنت به شعور و شخصیتت👌
خیلی خوشم میاد از اینجور ادمایی که دنبال جبران محبت هستن و قدردانن و واقعا حس خوبی ازتون گرفتم
قطعا از خوبی شما بوده که خواهرشوهرتون هم باهاتون خوب بوده
مطمئن باش با این کار دل اقا دوماد هم شاد میشه و خواهرشوهر هم کلی به داشتنتون افتخار میکنه و جلو خانواده ی عروس کلی تعریفتونو میدن

ببین چقد کاملی که ازت تقلید میکنه😍😍😍

شوهرمم همینو میگه بخدا قسم هر تیپی مانتویی کفشی حتی لباس تو خونه میکیرم کپی همونا رو می‌خره ولی بهش اصلا نمیاد مثل اسکلت میشه یه روز اومدم خونه مادرشوعرم دیدم شال و مانتوی من اونجاست گفت عه لباسام اینجا مونده شوهرم گفت زهرا تازه خریده یعنی کپ تمام لباسام به جاریم گفتم اونم رفته بهش گفته حرصش در اومده بود 

نمیدونم یه دسر با پایه کیک و روشم یه‌کراست یا کرم با ژله و گل خوراکی داخل یه دیس بزرگ درست میکنم

من خودم ب ی دستور

اول نصف ژله موز ریختم کف ظرف البته از قبل چرب کردم موز چیدم وقتی تو یخچال گرفت ترکیب موز یخ زده و خامه و کمی شیر و نصف دیگ پودر ژله با اب داغ حل کردم و شکر میکس ک شد ریختم تو ی کاسه بزرگ‌بیسکوییت خورد شده ریختم توش هم زدم و ریختم رو ژله وقتی گرفت خودشو روش کیک رو پودر کردم ریختم

خیلی خوشمزه شد

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂