2777
2789

مادر شوهر من تقریبا ۶۰سالشه ،اصلا خوشرو نیست و هر وقت نگاش می‌کنی تو چهرش اخم داره ،من یه بچه دوساله دارم خودم ۱۹سالمه ،شهرستانیم منم از تهران اومدم اینجا ،

مادر شوهرم بهم خیلی گیر میده همش دوست داره ازم ایراد بگیره ثابت کنه من بلد نیستم و نمی‌فهمم و.....

از تربیت بچم گرفته تا خونه داری و رفتار با شوهرم و...

امروز خیلی گریه کردم ،چون جواب میدم حالم بده میشه نمی‌دم دلم از غصه میترکه ،فقط و فقط گریه کردم 

بگید چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به شوهرت گفتی اینجوری میکنه؟اگه شوهرت زیاد ناراحت نمیشه و روش حساس نیست بگو باهاش صحبت کنه

آره گفتم اون گفت تو سعی کن اصلا به دل نگیری. ولی من با مامانم حرف میزنم

آره گفتم اون گفت تو سعی کن اصلا به دل نگیری. ولی من با مامانم حرف میزنم

خب اگه اولین بارشه که هیچی به دل نگیر ول کن ولی اگه کار همیشگیشه سعی کن یه ذره حضورشو تو خونه و زندگیت کم کنی. خودت خوب برخورد کن ولی اگه کنار همدیگه بودین یه چیزی گفت بزار شوهرت جوابشو بده

یه مدت سعی میکنم اگه دیدم بدتر کرد همین کارو میکنم

در برابر ادم های پر رو و بیشعور،هرچقدر سکوت کنیم و ملاحظه کنیم،نمیگن "چقدر فهمیده است و باشعوره،گذشت کرد"بیشتر میدونو باز میبینن،به رفتارهای احمقانشون ادامه بدن،باید جواب داد تا بدونن جواب کاری که کردنو میبینن

خب اگه اولین بارشه که هیچی به دل نگیر ول کن ولی اگه کار همیشگیشه سعی کن یه ذره حضورشو تو خونه و زندگ ...

این که اولین بارش نیست خورد کرده من شده عادتش ،حضورشم بدبختانه نمیتونم کم کنم چون بغله همیم شوهرم و پسرم یه سره خونه اونان 

این کنه بدبختم که باید تحمل کنم این شرایط 😭😭😭

این که اولین بارش نیست خورد کرده من شده عادتش ،حضورشم بدبختانه نمیتونم کم کنم چون بغله همیم شوهرم و ...

اینجوری که میگی صبرو تحمل که باید داشته باشی اما هرچی گفت جوابشو بده یا محلش نزار برو سر یه کاری برو تو اتاق گوشیتو بگیر دستت فقط بی محلی کن که خودش خفه شه زنیکه -_-با بچه خودشم اینجوری رفتار کنن خوشش میاد؟