2777
2789
عنوان

مهاجرت ویزا

210 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من امروز ویزام اومد

ولی نمیدونم چطور باید با دوری کنار بیام دوری از خانوادم دوستام کسایی که دوسشون دارم 

و اینکه اگه اطلاع دارین چه وسایلی از اینجا با خودم ببرم یا خوراکی؟ ۴۰ کیلو میتونم بار ببرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موفق باشی زیبا.به نظرت میتونی برنج ببری؟حس میکنم این لازم بشه

و بعضی کشورا داروهای عادیو هم راحت نمیدن.ولی مثلا حواست باشه استامینوفن اگه میبری بدون کدئین باشه که تو فرودگاه گیر ندن

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

موفق باشی زیبا.به نظرت میتونی برنج ببری؟حس میکنم این لازم بشهو بعضی کشورا داروهای عادیو هم راحت نمید ...

برنج فکر کنم ۲ ۳ کیلویی ببرم دارو هم یک مقدار مشخص میتونم ببرم خیلی ممنونم دعا کنید برام بتونم موفق شم اونجا 

برنج فکر کنم ۲ ۳ کیلویی ببرم دارو هم یک مقدار مشخص میتونم ببرم خیلی ممنونم دعا کنید برام بتونم موفق ...

ایشالا عزیزدلم.برای منم دعا کن.منو دوستم ارزومونه باهم بریم اونور شریکی یه زندگی دست و پا کنیم😭

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

یک کم سبزیجات خشک، ادویه جات، زعفران، یک مقدار غذای کنسروی و اماده برای چند روز اول، برنج

من هم حدود ١٨ سال پیش تنها مهاجرت کردم. تا چند ماه اول، حس دلتنگی زیاد هست. ولی سعی کنید خودتون را با درس ها مشغول کنید. کم کم عادت می کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

دوستان به موسسه ادب ویزا به هیچ عنوان  اعتماد نکنید 

یه خانم محمدی نام و اقای بختیاری و گذاشتن اونجا که سر از هیچی درنمیارن و اطلاعات اشتباه میدن و پول و که ازتون گرفتن حرفاشون عوض میشه