2777
2789
عنوان

من دقیقا ب چه علت (هفت) روز تعلیق شدم نی نی یار😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 92 پست
امضاش چشه خب؟

سیاسیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به من هم گفتم متن خلاف عفت گذاشتید در صورتی که این طور نبود، به مدیر سایت و قسمت اعتراض این جا هم پیام دادم توجهی نکردند 

در کل دلشون بخواد یکی دلبخواهی حذف کنند انجام ميدند 

یا حتی یک بار گفتم دشمن، گفتند حرف سیاسی زدید 

من منظورم دشمنان خودم بود 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زمان انتخابات نظرسنجی گزاشته بودم بین پزشکیان و جلیلی ی ساعت بعد اومدم ببینم چخبر شده دیدم نوشت شما به علت سیاسی یک ماه تعلیق هستید اصلا نفهمیدم چرا و چیشد ولی خیلی اعلان داشتم ترکیده بود توهمین یه ساعتی ک نبودم قشنگ یه ماه تعلیق بودم😂

به من هم گفتم متن خلاف عفت گذاشتید در صورتی که این طور نبود، به مدیر سایت و قسمت اعتراض این جا هم پی ...

وای😂😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه فقط نوشتن ب علت طرح مناقشه سیاسی یه همچین چیزیاصلا معلوم نیس بابت چه حرفی

برا افغان ها تاپیک نزدی ؟! یا کامنت 

همونه احتمالا 

سلام

دیدی بعضی کاربرا جدیدا چقدر دور برداشتند؟

میدونی چرا؟

چون نی نی یارا گفتن با اسکرین کسی تعلیق نمیشه . برای همین هر روز شاهد فحاشی های مختلف و چیزای دیگه هستیم. خودشون هم که انلاین نیستند غالبا که تگ کنیم بیان.

ولی نمیدونم چرا یادشون رفت بگن ما معمولی ها هم با اسکرین تعلیق میشیم

هم با گزارش تعلیق میشیم

هم اگه یه عده برن به نی نی یار بگن فلانی فلان کار رو کرد تعلیق میشیم

هم اگه کامنتی رو لایک کنیم که بعضی ها دوست نداشته باش تعلیق میشیم

هم حتی اگه توی تاپیکی که بزرگوارا دارن حرف مذهبی سیاسی  ممنوع میزنن انلاین باشیم تعلیق میشیم

ما مصونیت نداریم

شما هم حتما یه کاری کردی حتی اگه خودت ندونی  

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم