2777
2789

بچه ها بنابدلایلی از صبح اومدم خونه خالم

بعد خیلی اینجا ساعت کشدار شده  خیلی دیر میگذره

همه کاراشو کرده نشسته پای گوشی خالمم همش

بعد الان خونه خودمون بود از ۵ صبح بیدار میشیم  انقدر دیر میگذره

به هیچ کاری هم نمیرسیم  خیلی زود هم  شب میشه

هنوز ناهار از گلومون پایین نرفته شب میشه و شام بزاریم

نگید ناهار دیر میخورید چون ۱ میخوریم دیگه

چرا اینجا اینجوریه

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونه خودمون زمان به شدت تند میگذره

به هیچ کاری نمیرسم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

منم دیدم اینطور 

و شنیدم بعضی وقتشون برکت نداره 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

برکت زمان فعاله لابد😁

پارسال کربلا رفتم انگار همینجوری بود ی روزش خیلی بود

برعکس منزل خودم ک صبح هنوز کامل نشده شبه😅

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
برکت زمان فعاله لابد😁پارسال کربلا رفتم انگار همینجوری بود ی روزش خیلی بودبرعکس منزل خودم ک صبح هنوز ...

دقیقا خداروشکر کربلا روزاش قشنگ مثل بچگیهامونه بلند

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
دقیقا خداروشکر کربلا روزاش قشنگ مثل بچگیهامونه بلند

اره حس قشنگیه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
دقیقا خونه ما همینه وقت برکت نداره

بله منم خیلی وقتها این برام سوال بود 

تا چند جا این برکت وقت رو شنیدم و خیلی برام سواله چکار کنیم وقتمون برکت پیدا کنه

یه مدت صبح بی الطلویین نمیخوابیدم دعا میخوندم و طی روز ذکر و نمازهام مرتب بود خیلی تو برکت وقتم تاثیر داشت

بله منم خیلی وقتها این برام سوال بود تا چند جا این برکت وقت رو شنیدم و خیلی برام سواله چکار کنیم وقت ...

ما وقتی نماز رو اول وقت مبخونیم  برکت پیدا میکنه

حتی یکبار جلو ساعت خوندم  رو به قبله  واقفا عقربه ساعت  دیر گذشتتت

ولی بازم ب کارام نمیرسیم

انگار خوته بمب میاوره هیچ کاریم تکمیل نمیشه

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
ما وقتی نماز رو اول وقت مبخونیم برکت پیدا میکنهحتی یکبار جلو ساعت خوندم رو به قبله واقفا عقربه سا ...

اصلا انگار برکت از وقت همه پریده ، زمان گذشته یکروز اندازه دو روز الان طول می‌کشید، الان هفته ها و ماها و سالها مثل برق میرن ، حالا بعضی بیشتر بعضی کمتر 

برکت و رزق فقط پول نیس بنظر این چیزا هم هست