2777
2789

نمیدونم کدوم مشکلمو بگم من ازدواج دوممه این ازدواج اولش یدونم بچه داریم ۵ ماهشه همیشه میگه نمدونم تو طلاق گرفتی  ی بار. میگم نمیدیدی من مجبورت نکردم ک باهات باشم خودت خواستی دگ خانواده هامون مخالف ازدواج مابودن ولی ما ب حرفشون گوش ندادیم هرروز ی جور نگام میکنه بهم فک میکنه مثلا خودش از من سره گاه میگه پوستت سیاهه نمدونم جوش میزنی خودمونم هم پیش خانوادش میشینیم مادرش همه جوره اذیتم میکنه این با حرف مامانش از ی طرفم این اذیت میکنه.کلا هرچی داره برای خانوادش خرج میکنه وقتی میگم پول بدم میگه ندارم ولی برای خانوادش اصن نمیگه.میگم منو ببر دکتر میگه نمیتونم ببرم برو خانوادت ببره ماهی ی بار میره حموم کلا رابطه نداریم انگار هم خونه ایم فقط.الانم خونه پدرمم  اینجایین بقشو بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل اینکه حامله بشی و بچه دار بشی تاپیک میزدی الان دیگه بگیم طلاق بگیر با بچه میگیری؟؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من خونه پدرم بودم زنگ  زد کلید ماشینام کجا گفتم توکمد خانوادشو باز برد بیرون انگارمن وجود ندارم موقع برگشتن از بازار زنگ زد بیا جلوی در بریم گفتم بیا شامو اینجا بخوریم بریم گف تنها نیستم دیدم صدای خانوادش اومد منم گفتم پس چرا وقتی من میگم منو ببر دکتر یا ببر برم چیزی بخرم نمیبری تلفن روش قط کردم اونم دگ زنگ نزدمنم دگ نزدم اصن الان واقعا خسته شدم بخدا میخام تموم شه بااینکه ازدواج دوممه ولی خانوادم میگن ن تموم نکن