2777
2789
عنوان

سوختگی صورت با نوره

1098 بازدید | 26 پست

سلام دیروز رو صورتم نوره گذاشتم هم نورش دست ساز و قوی بود هم مدت زمان زیادی رو صورتم موند بشدت سوخته قرمز و خشک شده و التهاب داده و یه لایه پوستش رفته 

چیکار کنم؟ چقد طول میکشه تا خوب شه؟ این چند روزم همش اینور اونور کار دارم نمیدونم با چه رویی برم بیرون 

کرم مرطوب کننده و ابرسان میزنم خشک نشه لک نمیکنه صورتمو؟ میترسم زیاد دست بزنم جاش بمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زینک بزن یه لایه ضخیم بمونه نیم ساعت

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

نباید به صورت بزنی

من روی انگشتام سوخت

رفتم دکتر کالامین و زینک اکسید اندازه نخودی قاطی کردم زود نتیجه گرفتم

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

زینک اکساید بزن آسیب‌های سطحی درمان میکنه

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.