2777
2789

سلام دوستان 

من یک کار مهم داشتم برا ۲۷ ام ک حتما باید بندرعباس باشم از بوشهر میام همه پرواز ها رو چک کردم برا اون روز پر هست 

میشه اگ چیزی به ذهنتون میرسه بگید از پرواژ لحظه آخری یا سایتی ک بشه باهاش بلیط رزرو کرد 

یا مسیرش با اتوبوس چ جوره چند ساعته ؟؟ 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
پرواز نیس با اتوبوس نیای عالمه ضدآفتاب و لباسای ب شدت خنک بیار با برنامه اسنپ نمیشه؟

فکر میکنم حدودا ده ساعت راه هست 

یعنی پرواز لحظه آخری گیرم نمیاد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وفاااا گوشیم خاکستر شد این کاربری رو داده بودم به زهرا پسش گرفتم با گوشی عنتر دارم پیامت میدم 

ی 98 تو شمارش بود پیام داده بود تو بودی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

وفاااا گوشیم خاکستر شد این کاربری رو داده بودم به زهرا پسش گرفتم با گوشی عنتر دارم پیامت میدم ی 98 ...

سلام چند وقت پیش اتفاقا پیام دادم دو روز پیش 

سلام چند وقت پیش اتفاقا پیام دادم دو روز پیش

جدا ندیدم احتمالا حذفیده شقایق یا محمد پیامو

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

جدا ندیدم احتمالا حذفیده شقایق یا محمد پیامو

آره همین چند وقت پیش بود 

روبیک ندارم 

الان با چی میای؟ 

آره همین چند وقت پیش بود روبیک ندارم الان با چی میای؟

خالق براش گوشی جدید گرفته این تو اتاقش بود برداشتم تا گوشی بخرم