2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی تعهدی میارم اما پشت میمونم بنظرم ارزششو داره یکسال بمونی برا خواستت,باشگاهی نوشتم روزای زوج میرم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

کار سختیه واقعا اراده قوی میخواد

اگه ورزش حالتو خوب میکنه برای یه تایم کوتاه و به عنوان استراحت خوبه

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
پزشکی تعهدی میارم اما پشت میمونم بنظرم ارزششو داره یکسال بمونی برا خواستت,باشگاهی نوشتم روزای زوج می ...

من تعهدی و پرستاری دانشگاه های تاپ رو میارم 

ولی خب هدفم نیست 

شما اولین سال بود کنکور میدادین؟

تعهدی های الان میگن خیلی خوب شده

سالهای خدمتشو یکم کم کردن اما باز زیاده ارزششو نداره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

امسال پشت کنکور موندن اشتباه محظه چون باید یازدهم رو هم دوباره همه درساش رو نهایی بدین و نمره خوب بگیرین حتی تاریخ معاصر و دینی و محیط زیست وگرنه تراز خوبی بهتون نمیدن دیگه انتخاب رشته میشه آرزو دوازدهمم باید ترمیم بزنید😐

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

من نمی تونم امسال برم و واقعا نمی دونم باید چیکار کنم میشه روش خوندنتونو و کتاب هاتونو بگید

رتبم معمولیه کاملا 😂⁦🤦🏻‍♀️⁩ به نظرم از رتبه برترا بپرس

اما من از تابستون شروع کردم جدی پرس بخونم به مدت یکسال ، تابستون دهم رو خوندم بعد با شروع مدارس یازدهم رو شروع کردم همراه با مرور دهم و جلو بردن دوازدهم با مدرسه 

آزمون هم میدادم قلمچی 

واسه ریاضی فیزیک هم کلاس میرفتم

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

من تعهدی و پرستاری دانشگاه های تاپ رو میارم ولی خب هدفم نیست شما اولین سال بود کنکور میدادین؟

آره منم دقیقا 

اره

سالهای خدمتشو یکم کم کردن اما باز زیاده ارزششو نداره

نمون دختر برو توروخدا حتی آزادیم شده برو بالاخره یه جوری میتونی بپیچونیش چطور میخوای امسال یازدهم رو نهایی بدی آخه؟؟؟بشینی دوباره تاریخ معاصر و انسان محیط و دینی یازدهم بخونی؟؟؟؟دوازدهمم باید ترمیم بزنی تراز خوب بهت بدن نموننننن

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️