2777
2789
من تقریبا ۵ روزه مصرف میکنم فعلا مشکل خاصی ندارم به خودت هم تلقین نکن شاید از جایی دیگه ناراحتی و فک ...

منو افسرده میکنه اخه داروی اعصابم میخورم اصلا علت بهم خوردن سیکلم داروی اعصاب بود

اهان چون نامنظم هسته و اصلا مشخص نیس ک کی پریود شم اخر این ماه یا نزدیک سفر بنظرتون از امروز میتونم ...

چندم شهریور حرکت میکنی ؟ 

این ماه پریود شدی ؟ 

اگه این ماه نشدی صبر کن این ماه بشی مثلا اگه ۱۰شهریور میرین از ۵ شهریور قرص بخور سیبل به نظر من بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو افسرده میکنه اخه داروی اعصابم میخورم اصلا علت بهم خوردن سیکلم داروی اعصاب بود

آها پس شما مشکل زمینه ای داری 

وای منم یه بار رفتم دکتر قرص اعصاب برام نوشت چند تا خوردم تا ۱۰روز پریودیم رو عقب انداخت قرص ها رو ریختم دور 

چندم شهریور حرکت میکنی ؟ این ماه پریود شدی ؟ اگه این ماه نشدی صبر کن این ماه بشی مثلا اگه ۱۰شهریور م ...

۱۳ شهریور انشالله

این ماه پریود هنوز نشدم اگر منظم باشه باید اواخر این ماه پریود شم ولی ازون جایی ک پریودم اکثر اوقات عقب میوفته احتمالا ۱۰ شهریور یا ۱۳ ک حرکتیم پریود شم برای همین میگم چون مشخص نی دقیقا کی پریود شم از الان میشه شروع کنم به خوردن قرص 🥲

الان خونریزی قطع شده ینی تنظیم شده؟

نه برای اینکه منظم بشه 

باید از امروز تا ۲۱شب قرص سیبل یا ال دی بخوری بعد که پریود شدی از روز هفتم دوباره باید قرص بخوری 

با یه بار بعید میدونم مرتب بشه 

ولی حتما دکتر زنان برو یا قرص های عصابت رو عوض کن 

به نظرم اگه میتونی قرص عصاب یا آرامبخش نخور 

ولی بدون مشورت پزشک قطع نکن