2777
2789
عنوان

کسی بوده آزمایش غربالگری دومش بد بوده باشه اما سونو آنومالی خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 23 پست
نه کرمانشاهی هستیم تهران نیست

عزیزم پس همشهری هستیم. من بخاطر این مساله رفتم تهران پیش دکتر حنطوش پیشنهاد میکنم ایشونم حتما یه نسخه برن. موضوع مشکل بچه خدایی نکرده شوخی بردار نیست.

من حتی برای غربالگری هام سر هر دوتا بچه م میرفتم تهران آزمایشگاه نیلو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم الهی چقد آدمو میترسونن

خدا نکنه. باورم نمیشد انقدر دکترها حرفهای الکی تحویل آدم بدن. میگفتم حتما یه چیزی هست که میگن هی میگشتم یه چیزی پیدا کنم. اگر هم نتونستن برن تهران، برای آنومالی حتما برن پیش دکتر نعلینی و یا بابلی. یه نسخه هم پیش دکتر دنیا خسروی برن. 

بمیرم الهی چقد آدمو میترسونن

خدا نکنه. باورم نمیشد انقدر دکترها حرفهای الکی تحویل آدم بدن. میگفتم حتما یه چیزی هست که میگن هی میگشتم یه چیزی پیدا کنم. اگر هم نتونستن برن تهران، برای آنومالی حتما برن پیش دکتر نعلینی و یا بابلی. یه نسخه هم پیش دکتر دنیا خسروی برن. 

خدا نکنه. باورم نمیشد انقدر دکترها حرفهای الکی تحویل آدم بدن. میگفتم حتما یه چیزی هست که میگن هی میگ ...

میگم بهش حتما 

واقعا ممنون منکه امیدوار شدم ولی خودش فک نکنم با این حرفا آروم بگیره مگه خود دکتر بهش بگه چیزی نیست