2777
2789

من ۱۵۰ تومن بلوکه کردم که قراره ۸۰ تومنم بانک مهر اعتلار بده. ان شاالله امروز ماشین انتخاب میکنم. 

حدود ۵۰ تومنم داشتم که گذاشتم تو بانک مهر که امتیاز برام حساب بشه بتونم وام امتیازی بگیرم. ولی امتیاز نمیده بهم . به نظرتون اون ۵۰ تومنم جزو بلوکه شده ها حساب کرده؟

اصلا تو مدت این یک‌ماه که پولمون بلوکه اس هیچ امتیازی به اون ۲۳۰ تومن تعلق نمیگیره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ماشینمو بفروشم برای ۲۳۰ تومن ، اشتباهه؟ احتمال برنده شدن چقدره؟؟

اره اشتباهه

اگه پول داری ثبت نام کن، وگرنه فروش طلا و ماشین و فلان برای ثبت نام اشتباهه واقعا. 

الان که دیگه شرط گواهی نامه رم برداشتن متقاضی زیاد شده ، احتمال برنده شدنمون کم شده. 

اره اشتباههاگه پول داری ثبت نام کن، وگرنه فروش طلا و ماشین و فلان برای ثبت نام اشتباهه واقعا. الان ک ...

☹️☹️☹️☹️

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
اره اشتباههاگه پول داری ثبت نام کن، وگرنه فروش طلا و ماشین و فلان برای ثبت نام اشتباهه واقعا. الان ک ...

یعنی چی شرط گواهی نامه رو برداشتن؟,منم میخام ثبتنام کنم الان یعنی باید پول تو بانک مهر باشه 

چه خوب! عالیه

من ثبت نام کردم مشخصاتمو توی سایت.بعد پول هم بلوکه کردم

نوشته مرحله بعدیش ثبت درخواست اولویت بندیه

شما میدونین از کدوم قسمت باید اینکارو بکنم هر قسمت سایت میرم هیچی نداره ماشین هم انتخاب نکردم یعنی حایی نداشت که بکنم