2777
2789

والا اینجا تا عنوان رو التماس نکنی نمیان🤭

بچه ها من ی روز در میون خونه ام رو جارو برقی میکشم واقعا خسته میشم همه همه هم میگن جارو شارژی خوب نیست پیشنهادتون چیه؟؟؟اگر جارو شارژی خوب می‌شناسید معرفی کنید و یا تجربه اتون رو از جارو شارژی بهم بگید البته چون میدونم موتورهاشون قوی نیست  تصمیم دارم اگر هم بگیرم مثلا با تِی آشغال ها رو ی جا جمع کنم بعد جارو شارژی بکشم یا اینکه برای آشپزخانه که تند تند آشغال میریزه استفاده کنم

و یا اینکه چه راهکار جایگزین جارو شارژی و جارو برقی دارید؟؟؟

اینم بگم کف خونه ام سرامیکه بیشتر آشغال های روی اون خیلی به چشم میاد فرشام خیلی آشغال نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزی چند بار جارو میکشم 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

پیشنهاد میکنم مثل خانوم من مخ شوهرت رو بزنی 

اون جارو برقی بکشه😂🤦‍♂️

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

جارو دستی برقی بخر موتوراشون تقویت شدن بهتراز مدلای قبلی هستند 

من برند مجیک داشتم قذیمی .

ولی الان یکی از یوتوبرا دستی داره خیلیی راضیه براتون لینکشو ارسال میکنم بیینیذ

https://youtube.com/shorts/dtisTajRUmk?si=hyXlxGfiXEMgtU1W