الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه دکتر خیلی خوبی بهم گفت حتی سرماخوردگی ساده هم نخور تو بارداری.شاید در ظاهر بچه ت اوکی باشه.ولی روی هوشش و حافظه ش تاثیر میذاره.نمیدونم سرماخوردگیت در چه حده ولی با خوردن اب پرتقال،ترکیب آب و لیمو ترش و شکر قهوه ای،سوپ، قرقره با سرم شستشو خوب میشی
پیش دکتر زنان خودت یا پیش یه دکتر عمومی برو و بگو ک بارداری داروهای محاز میدن...منم اوایل همین مشکلو داشتم تا دارو نخوردم هی بدتر میشدم ولی بعد خوردم بهتر شدم...الان از دیشب سرما خوردم شدید نمیدونم تو این ماه ها هم میشه خورد یا نه..بدنم درد میکنه
چه دارویی داد؟ شما چند هفته بودی؟ سرفه هم داشتی ؟ من حدود ۵ هفته ام میترسم خدایی نکرده اتفاقی برای ...
۵هفته ک کوچیک
من ی بار ۲۰ هفته بود رفتم
اگه زنان میری خودش دارو میده اگه ماما میری ارجاع میده ب دکتر عمومی. بهشون بگو باردارم و خودشون دارو ضعیف میدن
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
عزیزم منم سرماخوردم ۳ روز پیش رفتم دکتر هیچ دارویی نداد فقط بهم استامینفون ساده داد اونم چون بدن درد شدید داشتم .خودم توخونه درمان میکنم الان خیلی بهترم فقط مایعتت گرم میخورم حتی آبم نسبتا داغ میخورم برای گلو درد هم آب و نمک و آبلیمو رو قرقره کردم گلوم خیلی خوب شد اصلا چربی نخور جلوی باد کولرم نشین ان شاالله زود خوب میشی
خب عزیزم طول میکشه تا خوب بشید بخصوص بدون دارو و درمان قطعا زمان بیشتری میبره من هرروز حالم بدتر میشد تازه امروز یکم بهتر شدم.شماهم میتونید برید بیمارستان اول ماما شما رو ببینه بعد برید پزشک عمومی شاید به شما دارو یا سرم دادن