2777
2789
عنوان

بی کس ترینم

223 بازدید | 9 پست

پیروی تاپیکاهای قبل من با شوهرم مشکل دارم بعد زنگ زدم داداشم اومد همه حق رو داد ب شوهرم در صورتی ک زنش اینو همش قهوه ای میکنه بعد میگه تقصیر تو هست شوهرم ده بار گف برو برا خودت این دادتش عوضیم فک کرد میرم خونه ش اوار میشم گفت حق نداری ده بار شوهرم گفت میزنمت این نگاش میکرد اخرش میگه به خودم ک اره اگه میزدت میفهمیدم چکارش میکردم گفتم ببند فقط ریدی بهم  کتش من جای مادرم مرده بودم خدا باهام مشکل داری منو بی کس کردی الانم از اینجا خلاصم نمیکنی

تا زمانیکه دنبال یکی بگردی که ازت دفاع کنه وضعیت همینه، خودت یه آدم بالغی باید بتونی خودت حقتو از شوهرت بگیری 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار از هیچکس نداشته باش حتی یاد گرفتم انتظار بیجا از خدای خودمم نداشته باشم 

حقیقت زندگی همینه هیچکس بدردت نمیخوره مگر خودت 

همه دنبال نفع خودشونن ن دلشون بحالت میسوزه ن چیزی

لعنت بم منووو باید با اسید شست عنوان و خیلی بد خوندم  

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            

عزیزم  کاملا حق داری .تایپیکای قبلتو خوندم ...به نظرم اگر نمیتونی جدا بشی .بهتره خودتو با سرکار رفتن یا کلاس ناخن  کاری یا آرایشگاه سرگرم کنی .به کاراش توجه نکن میدونم آزار دهنده است ولی کاری نمیتونی بکنی .بهترین راه سرگرمی و آرامش خودتو فرزندت هست .به خودت بها بده و به اون توجه نکن

و خدایی که به شدت کافیست❤