2777
2789

دیروزشوهرموگرفته بودن یکی روش. اعتراف کرده بود که قاچاق می‌کنه (البته مال این حرفا نیست معتاده کسی هم تف روش نمیندازه وشوهرمم نیستش کلا)۵سال حبس براش بریدن بخاطراون اعتراف رفتم پیش قاضی ک معتاده ولی موادفروشی نمیکنه قاضی گفت دوستداری برگرده خونه زندگیشوبکنه گفتم پاک باشه زندگی کنه چی ازاین بهتر ب شوهرم گفت میری کمپ ترک کن من نمی‌فرستمت زندان اگه نری میادبهم بگه ک نرفتی میفرستم زندان الان این بدترهم شده پیش قاضی قسموقران ک ترک میکنم ولی اقدامی نکرده حالاپدرشوهرم شماره قاضی روداره چکارکنم بگم بهش ب قاضیه زنگ بزنه یانه چکارکنم انگاردهنموبسته بودن بگم ازاینجابفرستینش کمپ البته همه بودن نمیشدگفت آخه شوهرم دیونست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن می‌ره کمپ بلایی سره خودش میاره تو مقصر میشی

پ چکارکنم هرکس هم ی لقمه نون کمکم می‌کنه می‌بره میده موادبخدا اسیرواقعی ینی من دوتابچع دارم اگه قهرکنم بچه هارونمیده ببرم خانوادم حمایتم نمیکنن چکارکنم برم قهر

پ چکارکنم هرکس هم ی لقمه نون کمکم می‌کنه می‌بره میده موادبخدا اسیرواقعی ینی من دوتابچع دارم اگه قهرک ...

تازه به مواد افتاده ؟

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
دیروزبودقول داد بره کمپ ولی بدترهارشده

اگه دوست داری باهاش زندگی کنی باید خیلی حوصله و سیاست بخرج بدی عزیزم.قلقشو بدست بیار.معمولا انسانهای معتاد روحیه حساسی دارن که به سمت اعتیاد میرن از راه مهربونی و احساس وارد شو و حامی باش تا ترک کنه.اگه بعدا دیدی بهش اثری نداره تهدیدش کن که از قاضی کمک میگیری در این زمینه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اگه دوست داری باهاش زندگی کنی باید خیلی حوصله و سیاست بخرج بدی عزیزم.قلقشو بدست بیار.معمولا انسانهای ...

اسم قاضی روبیارم که میکشتم وضعم خرابه توخونه ی اتاقی زندگی میکنم ن خوراک خوبی حموم ندارم تی وی ندارم چیزام همه دربوداغونن تاریکی بهش زنگ میزنم نیره هر ساعتی باشه

خدا کمکت کنه عزیزم

نمی‌دونم خودم خسته شدم ازوضعم پدرشوهرم گفت اگه خوب نشد زنگ میزنم تازیان ببرنش زندان پدرشوهرم کارگروه سرطان روده داره بالون حالش میره کارگری