2777
2789

ب نظرتون اون زیارت قبوله وقتی کسی ازش راضی نیست و حق کسی رو پایمال کرده؟ میشه گفت چنین آدمی رو امام حسین یا امام رضا طلبیده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم 

اما زیارت بخوره تو سرشون وقتی دین گردنشون هست

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یادت باشه امام حسین و ائمه حتی خود خدا هم برای ادم بدا هم هستن نمیشه نظر داد

اره میدونم برای همه هستن میخواستم بدونم با وجود مالی ک شبهه داره زیارت قبوله یا نه

یک بنده خدایی کلی پول از من قرض گرفت رفت زیارت، 

الان یک سال هیچی از پولم پس نداده ، این مدلی هم هستن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
جالبه واقعا ک با چه رویی میرن زیارت اینا

حالا پولها رو داخل ضریح ریخته ، پول کمی هم نبود  طلا ب طرف دادم فروخت پولش باخودش برد زیارت ..

ائمه پول قرضی داخل ضریح ک طرف پس هم نمیده می‌خوام چکار کنند ..

یک سری هم یکسر دل میشکنند بعد زیارت میرن اون هم بزنه ب کمرشون.

اینو نمیدونم چون عزیزم خداوند از حق الناستو اون دنیا نمیگذره چی بگم الله اعلم

چون من از وقتی یادمه رسم بود طرف میخواست بره زیارت حتی میرفت حلالیت میگرفت ک ی موقع حرفی نگفته باشه ک باعث آزردن بقیه شده باشه و حق الناسی ب گردنش نباشه الان ک اون رسم کلا از مد افتاده ملت پول دیگرانم میخورن خیلیم با اعتماد بنفس میرن زیارت

چون من از وقتی یادمه رسم بود طرف میخواست بره زیارت حتی میرفت حلالیت میگرفت ک ی موقع حرفی نگفته باشه ...

عزیزم قدیم با ماشین و هواپیما و قطار اینا نبودی مسافرت زیارت مثلا مکه ی سال طول میکشید بره بیاد تا مشهد یکی دوماه طول میکشید حلالیت میطلبید میگفت شاید طول کشید مردم یا اون طرف مرد ی همچین چیزی ولی میدونمخدا از حق الناس هیچ وقت نمیگذره حتی اگه شهید هم بشی باز گردنت