2777
2789
عنوان

نظر شوهرم در مورد

187 بازدید | 15 پست

رفتارایی که بچها انجام میدن

این هست : هر وقت دختر ۱۱ ساله ام رفتار و اخلاق بدی از خودش نشون میده

میگه مقصر تویی که این طوری شده

از تو یاد گرفته

یا اینکه تو در حقش کوتاهی کردی

امشبم دوباره خیلی خیلی مورد انتقاد منو قرار داد

خیلی بهم فشار اومده

باردارم ۸ ماهه

مردا همشون همینن دیوار کوتاه تر از زناشون پیدا نمیکنن خودتو درگیرش نکن

راستی چقدر تفاوت سنی بچه هات زیاده

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

شوهر منم همینه منو مقصر همه چیز میدونه حتی گم کردن راه

بچه ها ی غذایی رو نمیخورن یا تکراری میخورن میگه تقصیر توء نذاشتی چیز دیگه امتحان کنن

این درحالیه ک بعضی از اون غذاهارو میخوردن و دیگه الان نمیخورن

یا وقتی ی غذاییو نخورن اگه ی درصد اول من غر بزنم میگه چرا میخوای زهرمارمون کنی بزار نخورن

نمیدونم چرا همیشه مقصرم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا همشون همینن دیوار کوتاه تر از زناشون پیدا نمیکنن خودتو درگیرش نکنراستی چقدر تفاوت سنی بچه هات ز ...

دختر اولم ۱۱ ساله

دختر دومم ۸ ساله

سومی هم تو راه اونم دختره ۸ ماه باردارم

دختر اولم ۱۱ سالهدختر دومم ۸ سالهسومی هم تو راه اونم دختره ۸ ماه باردارم

خدا حفظشون کنه دختر خیلی خوبه خوش به حالت که ۳ تا دختر داری منم ۱ پسر دارم ۱ دختر

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
اره واقعا میگم یعنی هیچ وقت من نظر درستی نداشتم😢😢

همیشه مقصر خودشونن

من اگه غذای دیگه برا بچه هام سفارش نمیدم برای اینه ک پولشو نریزه اشغال بهش گفتم برو بچه ها فلان چیزو بگیر ک نمیخورن دو دل ب من نگاه میکرد اخرم سفارش همیشگی رو داد گفتم چی شد پس من ک گفتم چیز دیگه بگیر یا میخوردن یا گرسنه می موندن دیگه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همیشه مقصر خودشوننمن اگه غذای دیگه برا بچه هام سفارش نمیدم برای اینه ک پولشو نریزه اشغال بهش گفتم بر ...

والا نمیدونم چی بگم 

دیگه نمیکشم

میگه من بخاطر نق زدنای تو مسافرتم نرفتم

در صورتی که هر وقت میخواد بره

میگه باید یه همسفر باشه

منم از همسفر بودن با خانوادش اصل دل خوشی ندارم

از بس اذیتم کردن

والا نمیدونم چی بگم دیگه نمیکشممیگه من بخاطر نق زدنای تو مسافرتم نرفتمدر صورتی که هر وقت میخواد برهم ...

بگو نمیتونم من باید راحت باشم دلم میخواد با تاپ و شلوارک بچرخم

من میگم چون راحت نیستم نمیام یا باید لخت باشم عادت دارم نهایت جلوشون لباس باز میپوشم اگه بریم سر همین نمیریم

ای خواهر میگه تو ناسازگاری😢😢😢

هستم دیگه دلم میخواد مسافرت بهم خوش بگذره میخوای 

هستم دیگه دلم میخواد مسافرت بهم خوش بگذره میخوای

باور میکنی الان ۷ ساله ما رو جایی نبرده

چون اخرین بار مادرش ب زور همراهمون اومد

یعنی خودش گفت منم میام

خدا میدونه زهر مارمون شد اون سفر

و همین طور اخرین سفرمون

دیگه اصلا خودمم دلم نیست باهاش برم

ولی دلم واسه بچهام میسوزه

میگم کاش اینا رو می برد من نمیرفتم😢😢 

باور میکنی الان ۷ ساله ما رو جایی نبردهچون اخرین بار مادرش ب زور همراهمون اومدیعنی خودش گفت منم میام ...

راحت حرف دلتو بزن اذیت میشید اینجوری