2777
2789
عنوان

شوهرم میگه جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خواهر شما خواهر خوبیه که شوهرشو ول نکرده .عجب .الان ببینید این خواهر خوب ، زندگیش داره به چه ...

والله اگه انتظار من این بود که خواهرم شب بیاد پیشم بمونه منم وقتی که اون زایمان کرد شوهرم رو ول کردم رفتم کمکش . چند ساعت میومد بیمارستان تا من بتونم به مادر شوهرم که دوشب نخوابیده بود بگم برو استراحت کن خواهرم هست پیشم می مونه ولی افسوس که خانواده ام نشون ندادن به خانواده ی شوهرم که من براشون ذره ای اهمیت ندارم . هیچوقت هم ازشون گله نمیکنم 

والله اگه انتظار من این بود که خواهرم شب بیاد پیشم بمونه منم وقتی که اون زایمان کرد شوهرم رو ول کردم ...

آره عزیزم در این حد درست میگی 

که روزی چندساعت میومدن و نوبتی پیشت میموندن

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
قرار بود دیگه فردا،پس فردا بریم خونه که اینجوری شداون الان خونه خودمونمن خونه مامانماصلا نمیدونم فرد ...

اسی پاشو برو خونت همین فردا . من خودم بشخصه هیچوقت تنها نمیرم جایی ... خونه بابام شهرستانه با همسرم میرم و میام

آره عزیزم در این حد درست میگی که روزی چندساعت میومدن و نوبتی پیشت میموندن

بخدا از خجالت آب شدم وقتی می دیدم مادر شوهرم چطوری بی خوابی کشیده بود به خاطر من .‌‌‌‌‌‌ حتی قیافه اش از بی خوابی کلا تغییر کرده بود . بعد خواهرم نیم ساعت اومد و رفت  . باعث شد بیشتر قدر مادر شوهرم رو بدونم و برای جبران خوبیش هر کاری بکنم