2777
2789
عنوان

برنامه ریزی برای فرداتون🗓️📅

421 بازدید | 7 پست

💬 بله، می دانم که بعضی روزها سخت تر از روزهای دیگر است. اما اگر ذهنتان را به گونه ای مثبت برنامه ریزی کنید، دیگر لازم نیست روزهای هفته را تحمل کنید به این امید که پنجشنبه از راه برسد تا بالاخره بتوانید کمی از زندگیتان لذت ببرید.

📗 هر روز پنجشنبه است 

👤 جول اوستین 

راستی فردا قراره چه کارایی بکنین؟ 

مینویسین برنامتون رو یا نه؟ 

چقدر بهش پایبندین؟ 

لبم تیک عصبی گرفته  فردا میریم دکتر ببینم چ مرضی هس    

بعد شاااید برم خونه مامانبزرگم   پنج ماهه نرفتم

بعد شاااایدم پریود بشم از درد بریم درمانگاه مث همیشه  و همه چی کنسل بشه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

کار خاصی نمیکنم...

جز باشگاه رفتن کار خاصی انجام نمیدم...هر کاری حسم بکشه انجام میدم ک نیاز به نوشتن ندارن😂🤦🏻‍♀️

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لبم تیک عصبی گرفته فردا میریم دکتر ببینم چ مرضی هس بعد شاااید برم خونه مامانبزرگم پنج ماهه نرف ...

امیدوارم مشکل خاصی نباشه و به همه کارایی که میخوای برسی

کار خاصی نمیکنم...جز باشگاه رفتن کار خاصی انجام نمیدم...هر کاری حسم بکشه انجام میدم ک نیاز به نوشتن ...

اگر حتی کوچیکترین کارها رو هم بنویسی باعث میشه جدی بگیریشون و بعلاوه باعث میشه که یه تایم خاصی براش در نظر بگیری 

البته خودت بهتر میدونی

اگر حتی کوچیکترین کارها رو هم بنویسی باعث میشه جدی بگیریشون و بعلاوه باعث میشه که یه تایم خاصی براش ...

آخه دورت بگردم ناهار درس کردن و جارو زدن و جم و جور کردن خونه رو بخوام نخوام باید انجام بدم:)مرسی بابت پیشنهادت..

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

سلام گلی خوبی 

ببخشید عزیزم من از تاپیک هاتون متوجه شدم که در حال تحصیل هستید و مهاجرت کردین ‌‌..

راستش یکی از اهداف من مهاجرت هستش و قصد دارم از طریق بورسیه وارد دانشگاه بشم 

واسه همین در ارتباط با این موضوع به کمک و راهنماییتون نیاز دارم و اگر که لطف کنید و کمی از وققتون رو در اختیارم بزارید تا بتونم از تجربیاتت تون استفاده کنم ممنون میشم 🙏💛

عزیز رشته من انسانی هستم و در کنار تحصیل در حال یادگیری طراحی گرافیک هستم 

میخواستم بپرسم من از چه طریقی میتونم تو رشته روانشناسی در اونجا تحصیل کنم ؟ 

آیا از طریق بورسیه امکان پذیر هست ؟ 

از چه طریقی هم میتونم اقامت داعم رو بگیریم؟ !

و همینطور در موضوع با یادگیری زبان حداقل شما چند وقت زمان گذاشتید تا تونستید مدرک زبان رو بگیرید ؟