2777
2789
عنوان

امشب میخوام داستان زندگیم رو بگم

2398 بازدید | 44 پست

امشب میخوام داستان زندگیم رو بگم و پیشاپیش عذر میخوام ممکنه ی بخش هاییش دردتون بگیره از دردام

تو ظاهر زندگی من همه چی خوبه اما تو باطن جهنمه

خیلی جهنمه ۲۶ سال از زندگیم گذشت اما زندگی نکردم هر روز اگه با آرامش بگذره خدا رو شکر میکنم تو ۴ سالگی توسط پسر عموم بهم تجاوز شد نتونستم حرفی بزنم انگار خدا دهنمو دوخته بود ک حتی ب مامانم هم نگفتم چون میدونستم اگه بگم کسی طرف منو نمیگرفت و همه حمله ور میشدن ب خانواده ام بزرگ شدم و علائم اون تجاوز داشت خودشو نشون میداد آسیب روحی بچگی از همع چی بدتره اونم منی ک درمان نشده بودم وو راهنمایی با وسواس فکری و عملی خودشو نشون داد تا اینکه رسیدن ب کشیدن موهام از استرس و اضطراب ناشی از اتفاق بچگی و استرس زندگی فعلیم موهامو میکندم تا آروم بشم و این روند تا ۲۲ سالگیم بود و چندین بار تیغ میزدم موهامو کامل تا بهشون دست نزنم و التن تو ۲۶ سالگیم تا حد زیادی غلبه کردم ب بیماریم شاید بگید ی اتفاق رو سعی میکردی فراموش کنی اما فقط اون نبود رفتارهای پدرم ک شکاک و بشدت بیمار بود و خیلنت هاش کل زندگیمون رو متعفن میکرد هم تشدید حالم بود

ببینید من تو وضع مالی خوبی بودم اما لذتی نبردم چطوری؟
میرفتیم خرید مانتو میخریدم بعد ۲ بار ک میپوشیدم نمزاشت دیگه بموسم با اینکه با سلیقه ی خودش خریده بود میگفت کوتاه شده دروغ میگفت بلکه شکاک بود و هرچی بهم میومد رو نمیزاشت بپوشم حتی من ساده ترین لباسا رو میخریدم اما چون زیبا بودم و اندام خوبی داشتم ت. چشم بودم اونموقع ۶۰ کیلو داشتم.
پدرم روزایی ک میرفتم مدرسه هر روز اول صبح بهم‌میگفت بدبختت میکنم ولی از طرفی انتظار داشت نتایج کارنامه ام خوب باشه من رشته ی تجربی خوندم تو دبیرستان و با تمام بیماریم و مشکل روحیم و رفتار پدرم این رشته ی سخت رو با معدل بالا گذروندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق زبان بودم معلم زبانم خانم بسیار فهمیده و خوبی بود حالم تو زبان خوب بود و ی جورایی مرهم دردام بود باور میکنید فقط تابستونا میزاشت زبان بخونم اونم با هزارتا التماس و هر جلسه اشکمو درمیورد ک ببرتم زبانکده دوران راهنمایی سوم راهنمایی وقتی دیدن مو ندارم بردنم دکتر بهترین متخصص شهرمون و دکتر منو ازجاع داد ب متخصص اعصاب و روان ک اونم هر کسی رو نمیپذیره فقط افراد حاد رو میپذیرفت ی بار بردنم دکتر خارج کشور بود دیگه نبردنم اونجاست ک حتی من با بیماری روحیم تنها جنگیدم
متاسفانه مامانم زن بساز و ضعیفی بود و از پس کارای بابام برنمیومد تو خودش میریخت و اوجهمدردیش با من این بود بهم قرص سردرد میداد چون بس گریه میکردم تا صبح سرم درد میگرفت و اینم بگم تا ۱۸ سالگیم نصف بیناییمو از دست دادم

بخاطر حال بد روحیم متاسفانه وچار افسردگی شدید شدم و اضافه وزن شدید از ۶۰ رسیدم به ۸۶
بعد ۲ سال پشت کنکور موندن آخر رفتم زبان رشته ای ک دوست داشتم اوایل نمزاشتن برم چون میگفتن باید بری پزشکی بخونی خلاصه رفتم زبان خوندم و اصن تو این ۴ سالی ک رفتم همه چی رو زهرمارم کردن حتی پول شهریه ی دانشکاه دو خودم آنلاین کار میکردم و میدادم زبانم خوب بود ترجمه میکردم اگه بهتون بگم دوران دانشگاه کلا با ۳ یا ۴ تا مانتو گذشت باور میکنید حتی واسم گوشی نخریدن و گوشی دادشم ک ی اندروید مدل پایین بود با همون رفتم دانشگاه و حتی کار کردم کارم اونقد توسعه پیدا کرد ک کم کم لپ تاپ خریدم و بقیه ی چیزایی ک دوست داشتم رو اینم بگم نمیتونستم ازدواج کنم چون من فقدان رحم مادزادی داشنم وب اید برای بچه دار شدن رحم اجاره میکردم و اینم هر مردی اینو نمیپذیرفت

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

سلام بچه ها من یه مشورتی از شما میخوام من حدود یه سال سابقه کار فروشگاهی دارم اما مدرک اصلی لیسانسم مدیریت مالی بوده و همون موقعی که فارغ التحصیل شدم نتونستم برم کاراموزی رشته خودم یعنی علنا در رشته خودم تجربه ای ندارم و از کار فروشگاهی هم دیگه خسته شدم و اصلا کششو ندارم که دیگه انجامش بدم هرجا هم میرم رزومه میدم حالا یا برای رشته خودم یا کارهای اداری ردم میکنن و متاسفانه پارتی هم ندارم که مثلا با معرفی اون بتونم برم سرکار میشه راهنماییم کنین؟