2777
2789
عنوان

وام ازدواج

1498 بازدید | 26 پست

مستمرگیر تامین اجتمایی میتونه ضامن وام ازدواج بشه ؟ گواهی کسر از حقوق بهش میدن چون شنیدم  بازنشسته تامین اجتمایی فقط  ضامن خانواده درجه یک  میتونه بشه ضامن من غریبه هس قبولش میکنن؟بانک تجارت هس وامم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز ثبت نام کردم موسسه رسالت ب نظرتون موسسه ها چجورین

من چند روز پیش از بانک رسالت وام گرفتم البته وام عادی نه ازدواج. همه‌ی مراحلش مجازی بود اصلن لازم نبود بری بانک از این جهت خوب بود. یک روز بعد ثبت درخواست از سایت ام رسالت هم واریز شد

من چند روز پیش از بانک رسالت وام گرفتم البته وام عادی نه ازدواج. همه‌ی مراحلش مجازی بود اصلن لازم نب ...

ممنون عزیزم خیلی استرس داشتم بعد افتتاح حساب چجوریه جدیدا 

چند روز طول کشید تا ثبت نام کنی

چند ماه که سایت وام بسته بود اوایل اسفند ثبت نام کردم دوهفته بعد تعیین شعبه شد و مدارکم تکمیل کردم فقط گیر ضامن هستم وگرنه مراحل ثبت نام راحت بود

چند ماه که سایت وام بسته بود اوایل اسفند ثبت نام کردم دوهفته بعد تعیین شعبه شد و مدارکم تکمیل کردم ف ...

من امروز کافی نت ثبت نام کردم .تعیین شعبه چجوریه کجا باید برم فقط کافی نت گفت  موسسه رسالت