2777
2789
عنوان

عمل سرکلاج دارم فردا دارم از ترس میمیرم تجربه داری بیا لطفاا

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 18هفتم گفت 2نیم سانت باز شدی

اشکال نداره میدونم حال الانتو همه اینا رو منم تجربه کردم تازه تنهای تنها توی شهر غریب بدون کمک. درحالی باید استراحت میکردم ولی مجبور بودم پاشم یواش یواش کارای خونه رو بکنم. کمربند بارداری حتما ببند حتی یه لیوان آب میری میخوری اونور ببند. توالت فرنگی باشه حموم خیلی ک زود بری هفته ای یک بار اونم رو صندلی بشین یه لیف بزن سریع دربیا

تو آشپزخونه صندلی بذار سرپا نمونی

پله و راه رفتن سمه برات

من تونستم. توام میتونی 🤍

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اشکال نداره میدونم حال الانتو همه اینا رو منم تجربه کردم تازه تنهای تنها توی شهر غریب بدون کمک. درحا ...

حتی اگه سرکلاجم کنم باید اینارو رعایت کنم اخه هم خونمون هم دسشویمون پله داره ولی فرنگی داریم

حتی اگه سرکلاجم کنم باید اینارو رعایت کنم اخه هم خونمون هم دسشویمون پله داره ولی فرنگی داریم

اگ از سرکلاژ میترسی میتونی پساری بذاری

ریسکش نسبت ب سرکلاژ کمتره ازاین جهت که اگه مثل من ب نخش حساسیت داشته باشی تا روز زایمانت یکسره عفونت خواهی بود و مدام درگیر قرص و پمادی

اما دنگوفنگ داره هی باید بری مطب دربیارن شستشو بدن و دوباره نصبش کنن

بازم نظر دکترت مهمه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡