2777
2789
عنوان

دیشب آبروم رفت

334 بازدید | 25 پست

دیروز سنگ قبر بابام رو گذاشتن عصر من رفتم برای فاتح دیدم رنگش خاکستری مرمر هست

دوست داشتم سفید باشه و گرون تر 

دختر عمه ام گفت دایی هات گفتن ارزون باشه یا گفت پول نداریم( بابام کارمند بوده ۳ ماه حقوق نمیدن بعد مرگش)

قیمتش 20 میلیون من گرون تر میخواستم الکی گفتن30 

به فامیل مامانم توهین کردم که شما پولدار گدا گشنه هستید خسیس هستید 

منم دیروز خیلی غر زدم سر قبر آدما هعی اومدن نصیحت کنن که برو شب نمون 

حتی گفتم میخوام سنگ قبر رو عوض کنم با پول خودم گفتن نمیشه نبش قبر

سر لجم تا 10 شب موندم قبرستون  فامیل و برادرم هم اومدن دعوا کردن باهام 

بعد اومدم خونه برادرم حرف زد و کتک زد منم شیشه شکوندم 

بخاطر سنگ قبر اعصابم خیلی خورده 

از قصد اینطوری کردن اعصاب من خراب بشه

خدا بیامرزه .الان ناراحتی .داغ دیدی. دیگه کشش نده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگ قبر گرون ارزون ؟

کجا زندگی میکنین 

مرده دیگه چه ربطی داره چی باشه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ببین عزیزم این سنگ قبر هیچ چیزیو برا اون مرحوم عوض نمیکنه گناه داره اینجوری سر قبرش دعوا میکنید 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

شهر توی خوزستاناینکه از قصد مدل ارزون تر برداشتن به من دروغ گفتن خیلی بدمداومده

دیگه تموم شد الکی خودتو زجر نده 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

غصه نخور عزیزمسنگ قبر نه دردی از شما دوا میکنه و جای خالی پدرت پر میشهنه اون مرحوم بهره ای میبرههر ج ...

درسته مرده ولی از قصد دروغ گفتن و موقعی من سنگ قبر دیدم که روی قبر بود و نمیشد کاری کنی

ببین عزیزم این سنگ قبر هیچ چیزیو برا اون مرحوم عوض نمیکنه گناه داره اینجوری سر قبرش دعوا میکنید

از قصد اینطوری کردن منو ناراحت کنن بی احترامی به بابای منه من خواستم عوض کنم میگه نبش قبر نمیشه کرد