2777
2789
عنوان

کسایی ک با نابلکس لیزر میکنن

1198 بازدید | 11 پست

وتقعا راضیین؟تاثیری داشته؟

من ۸ جلسه رفتم ی جا دیگه دون دون شده ریشه کن نکرده

میخام با نابلکس برم خوبه؟

دستگاه خودم هایبرید بود

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کندلا مال شما هم تک و توک مو درمیاد؟مال من پاهام مثلا چهارتا دونه یه جاش دراومده یه تار دیگه یه ...

آره ولی خیلی نازک اصلا قابل قیاس با قبل نیست . من دیگه شارژ هم نرفتم

فقط کندلا بقیه شبه لیزرن نه لیزر

میشه پاهامو با نابلکس برم بیکنی با کندلا؟

همشو با کندلا بودجه ام نمیرسه

میترسم اونجا بگن مارو مسخره کرده

نصفش با نابلکس یکیشم کندلا🥺شما اطلاع دارین همه دستگاها ت ی اتاقن یا جدا جداست؟

میشه پاهامو با نابلکس برم بیکنی با کندلا؟همشو با کندلا بودجه ام نمیرسهمیترسم اونجا بگن مارو مسخره کر ...

بستگی داره بعضی کلینیک ها فقط یه دستگاه دارن بعضیا چندتا که اتاق یکیه معمولا ،خب حالا نظرم اینه که همون نابلکس رو شما برو ببین چطور جواب میگیری؟معمولا دستگاههای غیر کندلا شبه لیزرن یعنی ریشه مو رو نمیسوزونه ولی بعضیا کلا ریشه موهاشون سست هست ممکنه روشون جواب بده 

بستگی داره بعضی کلینیک ها فقط یه دستگاه دارن بعضیا چندتا که اتاق یکیه معمولا ،خب حالا نظرم اینه که ه ...

ن دیگه حتی نمیخام امتحان کنم هشت جلسه پول دادم رفتم با ی دستگاه حالا حالا داره موهای بالای بیکنیم میریزه دیگه میخام مطمن باشه

ن دیگه حتی نمیخام امتحان کنم هشت جلسه پول دادم رفتم با ی دستگاه حالا حالا داره موهای بالای بیکنیم می ...

من فقط کندلا رو پیشنهاد میکنم من هزار تا دستگاه رفتم فقط کندلا جواب دهنده اس (اگر راستش رو بخوای)

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم واقعا عالی بود طی ۴ جلسه جواب گرفتم رولی بود ولی سری شخصی داشت و ‌کاملا بهداشتی بود

پوستم چند درجه روشن شد اصلا درد نداشتم و موهای نازکمم از بین رفت بدون اینکه ضخیم بشه قیمتشم به نسبت جاهای دیگه خیلی مناسب تر بود اپراتوراشون هم کلی برام وقت میذاشتن

اگر اصفهان هستید این مرکز لیزر رو بهتون پیشنهاد میدم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶