2777
2789
وا چرا ؟؟؟

چون روز تولد شناسنامه ای بانک‌ها و اوپراتور تلفن پیام تبریک میگن 

برای همون گفتم شاید روز تولد شناسنامه ای تون متفاوت باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر ممکنه خودتم ک خبر نداشته باشی همراه اول رایتل ایرانسل یا اگر تو بانکی حساب داشته باشی پیامک تبری ...

ببخشیدا ولی اینقد دلم میخواست هرچی از دهنم درآد بهت بگم !!!

ولی حیف همین  سیم کارت رو دارم ،،،،،

یعنی واقعا متاسفم واسه اون مغزت،،،،

من نمی‌دونم آخه اینم باور نکردن داره ؟؟؟اینم مچ گیری داره؟؟؟

باشه آره دروغ گفتم ،،،گفنم شاید مدالی چیزی بدن ،،،،برو خیالت راحت دیگه 

دیوونه ای چیزی هستی؟ ک انقد بی ادب تشریف داری؟

یکم رو شخصیتت کار کن فقط سنت رفته بالا 

یا تو غار  زندگی میکنی ک دسترسی ب هیچ چیز نداری!

حیف وقت با ارزشم ک صرف جواب دادن ب تو بچه صفت شد

تولدت مبارک. منم همیشه از یکی دوروز قبلش تولدم رو یادم بود. شنبه همین هفته ،یعنی ۳روز پیش تولدم بود اصلا یادم نبود، دیگه وسطای روز رفتم سیکل پریودیمو از رو تقویم چک کنم دیدم عه تولدمه، ولی مامانم یادش بود چون یواشکی رفته بود برام یه کیک کوچیک گرفته بود با اینکه گفتم کیک وکادو وهیچی نمیخوام

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
دیوونه ای چیزی هستی؟ ک انقد بی ادب تشریف داری؟یکم رو شخصیتت کار کن فقط سنت رفته بالا یا تو غار زندگ ...

برو حوصله آت رو ندارم زنیکه 

از اونایی هستی که حرفت رو میزنی ،،،بعد می‌کشی عقب که آره تو دیوونه ای 

والا تو روانی هستی؟؟؟

وقتی این تاپیک رو زدم یعنی خودم نمی‌دونستم !!!پس چرا تاپیک زدم ،وچچ!!!بعد تو اومدی میگی غیر ممکنه ندونی !!!

این حرفت یعنی چی ؟؟؟یعنی من دروغ میگم ؟؟؟

آخه یه دلیل بیار که چرا باید دروغ بگم ؟؟؟؟

جدیدا طلا میدن به کسایی که تولدشون رو یادشون رفته ؟؟؟؟؟

همین الان تقویم رو نگاه کردم ،،،همینجور دلم گرفته بود اومدم یه تاپیک زدم !! 

کاش مثل بقیه شعور یه تبریک داشتی،،میگفتی و می‌رفتی یا اصلا چیزی نگو ،،،،،

دیگه مطمئن شدم از صحت عقل برخوردار نیستی

کاش عقلت هم مثل سنت سال ب سال بهش اضافه میشداون وقت مدال طلا بهت میدادن😏

وقتی طرز استفاده از فضای مجازی را بلد نیستی💩 میخوری بیای عقده هات را روی سر کاربرا خالی کنی..

دلم ب حال اطرافیانت میسوزه ک مجبورن تحملت کنند.

چقدر اذیتش میکنین بنده خدا رو دلش گرفته اومده تاپیک زده دیگه آخه بقیش که به ما ربطی نداره پیامک اومده یا نه که ،،،واسه من بعضی وقت ها پیامام میره تو هرزنامه نمیاد دیگه واااا

اسی تولدت مبارک

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

چقدر اذیتش میکنین بنده خدا رو دلش گرفته اومده تاپیک زده دیگه آخه بقیش که به ما ربطی نداره پیامک اومد ...

والا ما کاریش نداریم.عصر عصر ارتباطات است خب ادم واسش سوال پیش میاد..میتونست مثل شما بگه پیامک رفته ت  قسمت بایگانی.نه که یه طومار توهین تایپ کنه.

مگه قراره هر کی دلش میگیره بیادتومجازی رو سر بقیه خالی کنه؟؟

کاربرا علم غیب دارن ک ایشون دلش گرفته؟؟

دیگه مطمئن شدم از صحت عقل برخوردار نیستیکاش عقلت هم مثل سنت سال ب سال بهش اضافه میشداون وقت مدال طلا ...

خفه شو زنیکه بی شخصیت 

گورت رو کم کن دیگه سمج نچسب 

هی هیچی بهش نمیگم 

گم شو برو جای دیگه مچ گیری کن تا بهت مدال بزن ،،،

اوسکول ،،،با این چیزا مثلا میخوای ثابت کنی که اوسکول نیستی

خفه شو زنیکه بی شخصیت گورت رو کم کن دیگه سمج نچسب هی هیچی بهش نمیگم گم شو برو جای دیگه مچ گیری کن تا ...

دلم برات میسوزه.خیلی بدبخت و حقیری

کاش ب جای اینکه ب سنت اضافه میشد ب عقلت اضافه میشد 

الان داری 💩 میخوری ک ترحم جمع کنی،؟

یا تاپیکت پر بازدید بشه بهت مدال طلا بدن؟؟؟

برو جمع کن خودتو بی بوته روانی

دلم برات میسوزه.خیلی بدبخت و حقیریکاش ب جای اینکه ب سنت اضافه میشد ب عقلت اضافه میشد الان داری 💩 می ...

من اگه میخواستم ترحم جمع کنم اینجوری بهت نمیریدم که آخه قشنگم !!!!

برات قسم قرآن می‌خوردم که آره یادم نبود ،،بخدا دروغ نمیگم 

ولی نه ،،!!!!!!!،،من هرکس حرف مفت بزنه میرینم سرتاپاش،،،،،،،براش قسم قرآن نمی‌خوام که باور کنه 

باید به امثال تو برینی که دفعه دیگه باد بگیری نری تو مغز کسی!!!!قشنگ حرفات رو مزه مزه کنی بعد بدیش بیرون !!!!

وقتی یکی میگه یادش نیست !!نباید بیای بگی غیر ممکنه که یادت نباشه !!!

یعنی داری به طرف میگی که دروغ میگه !!!

اکه به مغز نداشتت فشار بیاری ،،،میفهمی که دلیلی برای دروغ گفتن نیست 

نیومدم تاپیک جنجالی بزنم چرت و پرت بگم که بخوام دروغ بگم