ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 عنوان فلیکول 85 بازدید | 7 پست خواهرا من تاپیک زدم به جوابم نرسیدمپریودام ۳۲روزه اسامرپز روز ۱۶سونو دادم فلیکول ۱۸*۱۷بود یدونه غالبکی برم اقدام از فردا شب خوبه؟ إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??) 1403/05/23 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 اره دیگه شب درمیون باید رابطه داشته باشی از امشب برم یا فردا إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 امپول ازادسازی بزن فرداش برو اقدام دکترم مسافرته نمیدونم چیکار کنم إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
آلووانارترش۲هستم عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 4878 دکترم مسافرته نمیدونم چیکار کنم پس توکل بخدا ازفرداشب شروع کن
ثریا50 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6783 پس توکل بخدا ازفرداشب شروع کن ببخسید اینفدر سوال میکنم دیر نمیسه فردا شبشوهرم شبکار میخام ببینم فوری فوتیه جابه جا کنه شب رو اگر نه فردا شب باشه إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
آلووانارترش۲هستم عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 4878 ببخسید اینفدر سوال میکنم دیر نمیسه فردا شبشوهرم شبکار میخام ببینم فوری فوتیه جابه جا کنه شب رو اگر ن ... هیچ ایرادی نداره امشبم کنی چون اسپرم زنده میمونه توواژن غصه نخور باارامش کامل از امشب یا فرداشب شروع کن