2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله،منم می خونم، ولی این که کم کاری تیروئید adhd ایجاد کنه درست نیست.

از بالا صفحه رو بخون. من هیچ جا نگفتم کم کاری تیرویید adhd ایجاد می کنه. مشکل اضطراب، افسردگی، تمرکز و حافظه، یادگیری، مود سویینگ... در کم کاری تیرویید ثابت شده ست. می تونی سرچ کنی.

یه نفر می تونه هم کم کاری تیرویید داشته باشه هم adhd و امر محالی نیست

قصد من از زدن تاپیک این بود که ببینم کسی داروی adhd و لووتیروکسین رو با هم استفاده کرده و مشکلی داشته یا نه

از بالا صفحه رو بخون. من هیچ جا نگفتم کم کاری تیرویید adhd ایجاد می کنه. مشکل اضطراب، افسردگی، تمرکز ...

پس در این صورت بهتره با یه پزشک مشورت کنید،ببینید مشکلی ایجاد میشه یا نه.سلامت باشید.

راجع ب تاپیکی ک گفته بود اگ تحمل زن بی حجاب ندارید..داشتم جواب شمارو میدادم ک تعطیلش کردن.

ببین الان تاپیکا همشون درباره خیانته زندگی خیلیا کلا پر از خیانته و دعوا و قتل زن..بی حجابی ربطی ب این چیزا نداره ادمی ک ذاتش درست باشه خودش خوبو از بد تشخیص میده در ضمن صیغه هم خرابیه محضه ک مذهبیا انجامش میدن،ایه قرانو برای کثافتکاری خودشون استفاده میکنن بعدم ک سیر شدن باطلش میکنن،عزیزم اسم مسلمون خوب در رفته وگرنه توشو بنگری پر از کثافته!!! بیا و واقع بین باش! ادم داریم تا ادم البتههههه..

خودم ی ادم مذهبیو دوس دارما یعنی عاشقشم و خب بهشم اعتماد دارم چون دیدم مثل بقیه مذهبیا نیست ولی بگم ک مردای مذهبی کلا خیلیاشون هم خودشون هم نگاهو فکراشون کثیفه برا همینه ک گیر میدن ک نکنه ی وقت کار خطایی کننو خودشونو بندازن تو دردسر البته میگم همه مثل هم نیستن!..حالا باز شما بیا بگو ن بیحجابی بده البته ک اونم بدیای خودشو داره اونم تو این مملکت

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..