2777
2789

درسته ماه تولد بستگی نداره اما خب دیدم یکسری ویژگی مشترک در یک ماه هست.

اقایونی ک متولد بهمن ماهید بگید چه اخلاقایی دارید  ؟دوستانی ک همسر یا نامزد بهمنی ماهی دارن خصوصیات کلی شون چیاست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا آقای بهمن ماهی میشناسم هیچکدوم بدرد نمیخورن😂 البته فکر نکنم تاثیر ماه تولد باشه

منم یه بهمن ماهی دبدم نظرم درموردش همینه😂

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

شوهر من بهمن ماهی ،مزخرف

هوس باز بی قید به خونه و زندگی،ولگرد 

اگه تو جهنم باشه با زنای ج . نده  بهش خوش میگذره ولی با خانواده تو بهشتم باشه براش عذابه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

خودخواه 

مغرور

درونگرا

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

منم یه بهمن ماهی دبدم نظرم درموردش همینه😂

😂😂 خیلی شبیه همن با اینکه نسبتی ندارن

هر دو دروغگو بی فکر بی مسئولیت اهل هوس اصلا به فکر زندگی نیستن فقط فکر لحظه شونن

Life is too short to not enjoy
شوهر من بهمن ماهی ،مزخرفهوس باز بی قید به خونه و زندگی،ولگرد اگه تو جهنم باشه با زنای ج . نده بهش خ ...

شوهر منم بهمن ماهیه ولی همه این چیزاش برعکسه..ولش کنی میچپه تو خونه..رفیقاشو داداشش اصرار ک بیاید ریم فلان جا بدون من نمیره میگه خوش نمیگذره

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من