2777
2789

حواست به ارتباطت با خدا باشه 

هدف اصلی زندگی رو یادت نره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصیحتم اینه که اگه تاپیک منو گزارش بزنی خوشحالم میکنی😐

هیچ وقت تو این سن تو رابطه نرو خوش بگذرون بعد عشق و عاشقی و ازدواج اینا بیاد تو زندگیت بعداز ۲۵ یه دختر عاقل بشی تو سن شما سن احساسیو تشنه عاشق شدنو تعریف و تمجید .

خوش باش و دمی به شادمانی گذران 

از پیله برون آی و به دادمانی گذران

یک ده و بخور هرروز از حوض کوثر آبی 

در دست بگیر با هر دو دستت ماهی

با حرص و ولع بخور غذای روحت

هرچی بخوری بخور که نوش جونت

بازی بکن و ببوس روی ماه را

از کوه بسار برای خود این کاه را

ای دوست عزیز من، مرداد ماهی 

عمر ما دو روز است نباشیم فردا

با پسری ک سنش کمه ازدواج نکن زود خسته میشه تحمل سختیش کمه با مرد‌ بالغ ازدواج کن...

پول داشته باشع کار داشته باشه با درامد ثابت نگو از صفر شروع میکنیم 

توام خسته نشی اون‌خسته میشه و پشیمون میشه از ازدواج..

پسری ک زیاد کار میکنه و ذهنش درگیره نمیتونهه بهت محبت کنه یا وقت بذاره برات 

خودت دلسرد میشی.. پس پول اولویت باشه 

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚

سلام عزیزم . بنده ۲۲ سالمه و اتفاقا مدتیه فکر میکنم که اگه ۱۸ سالم بود چه کارهایی رو انجام میدادم یا نه . لطفا ارتباطت با پروردگار رو تقویت کن . عاشق خدا شو . عاشق مناجات با خدا . وقتی اینگونه بشی مطمئنا راه و روشهای نیکی در پیش میگیری که خیلی بعیده باعث اشتباه بشه . لطفا عاشق خدا شو ... 

با پسر جماعت وارد رابطه نشوو اصلااااواسه خودت ارزش قائل شو برای اینده ات برنامه ریزی کن ک مستقل باشی ...

تا به حال با هیچ پسری وارد رابطه نشدم حتی با دوستایی ک همچین بودن ترک ارتباط کردم ک نا خواسته منم گمراه نشم 

واسه خودم خیلی ارزش قائلم 

ولیییییی هر چی ک برنامه ریزی میکنم برای درس و کارای دیگ اصلا پای برنامه ریزیم نمیتونم وایسم کلافه شدم 

ممنون از راهنماییتون❤

جسارتا چند سالتونه؟ برای شروع هدفاتون هنپزم دیر نشده:)