2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از‌وقتی‌ رفتم سر کار

508 بازدید | 40 پست

همش منو اذیت میکنه تا گفتم جمعه ها فقط استراحت میکنم ازاونوقت جمعه صبح زود زنگ میزنه این هفته جوابشو ندادم ،امروز خیلی خسته شدم از سر کار اومدم دخترم گفت مامان جون زنگ زده…ماجراش طولانیه تیکه تیکه میگم اگه حوصله داری بمون بگو چه طور رفتار کنم باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دخترم گفته مادرت کجاست گفته سر کاره گوشیمو میذارم خونه دخترم کار داشت بتونه زنگ بزنه ،گفت گفته امشب خونه هستین ما بیاییم اگه نیستین بگو مادرت بهم پیام بده حالا هفته قبل …

هفته قبل خانواده من از استان دیگه اومده بودن بعد این خانم طبق معمول صبح زود زنگ زنگ پشت سر هم به منو شوهرم منم جواب ندادم بعد پیام داد بیایین بریم طبیعت منم گفتم خانواده ام هستن گفت سلام برسون خوش بگذره اصلا تا الان پیداش نبود حتی یه زنگ به مادرم نزد تا اونا رفتن اینجا گفتم هفته قبل اشتباهه دوتا جمعه قبلتر گفت بیایین بریم طبیعت که خانوادم بودن این هفته دوباره زنگ زد میوه آورده بابا پشت درتونه برین بگیرین مگه ول کن بودن میوه هاهم همه پوسیده 

به دخترم گفته مادرت کجاست گفته سر کاره گوشیمو میذارم خونه دخترم کار داشت بتونه زنگ بزنه ،گفت گفته ام ...

وا وقتی سرکاری کجا میخوان بیان تو کی میرسی بخوای تدارک ببینی و غذا درست کنی برای مهمون

ساکن اصفهانم🥰
وا وقتی سرکاری کجا میخوان بیان تو کی میرسی بخوای تدارک ببینی و غذا درست کنی برای مهمون

دارم میمیرم سر کارم یه پرسنل هست با من مشکل داره امروز منو ترسوندحالم بد شد علایم سکته داشتم یه معذرت خواهی نکرد خدا ازش نگذره میدونی سه تاهم بچه دارم