2777
2789

۶ روز گذشته تازه فهمیدم با شارژر اصلی شارژ نمیشه و خرابه

اداپتورشو خریدم سالم بود و اورجینال 

امروز بردم فروشنده گفت خرابه گوشیت 

چون با کابل دپو اداپتور دیگه تست زد ولی این شارژ نمیشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

۶ روز گذشته ها 

رو گوشیم برنامه نصب کردم گلس انداختم حتی 

بعدا فهمیدم خرابه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

برو قسمت سفارش من درخاست مرجوعی بده برای منم جنس تاریخ گذشته اورده بودن ولی زود مرجوعی زدم پولشو واریز کردن واسه شما نمیدونم مهلت مرجوعی گذشته باشه یا نه؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
مرجوع هم نشه گارانتی داره درست میکنن برات

خب میخوام چیکار درست شه

این گوشی نو رو که یه هفته خریدم میشه مثل گوشی چندسال کارکرد!! نمیشه مرجوع کرد؟ گلسم انداختم روش و فقط جعبه گوشیو دارم..‌

برو قسمت سفارش من درخاست مرجوعی بده برای منم جنس تاریخ گذشته اورده بودن ولی زود مرجوعی زدم پولشو وار ...

نوشته تا ۷ روز مهلت داره

من چهارشنبه هفته پیش تحویل گرفتم 

خب میخوام چیکار درست شهاین گوشی نو رو که یه هفته خریدم میشه مثل گوشی چندسال کارکرد!! نمیشه مرجوع کرد ...

فقط امروز وقت داری برای مرجوع کردن از هفت روز بیشتر بشه دیگه مرجوع نمیکنن الان تماس بگیر با پشتیبانی 

فقط امروز وقت داری برای مرجوع کردن از هفت روز بیشتر بشه دیگه مرجوع نمیکنن الان تماس بگیر با پشتیبانی

فردا چهارشنبه 

یعنی فردا رو وقت ندارم؟؟ با فردا میشه یک هفته

اداره پستم بسته ست الان 

نمیتونم امروز بفرستم که