2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 49 پست
شوهرت اگ خیانت مکرر میکرد چکار میکردی؟من باخیانت مکرر بخاطر بچم ساختم و دیگه الان ب مسیر بن بست خورد ...

بد دهنه خیلی بی احترامی میکنه خیلییییی چهارساله فقط بحث و جنگ کی میخواد درست شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اگ خیانت مکرر میکرد چکار میکردی؟من باخیانت مکرر بخاطر بچم ساختم و دیگه الان ب مسیر بن بست خورد ...

بد دهنه خیلی بی احترامی میکنه خیلییییی چهارساله فقط بحث و جنگ کی میخواد درست شه

اگه از ما نظر میخای میگیم طلاق ی درد بی درمون که شاید بتونی بداخلاقیای شوهرتو تحمل کنی ولی قطعا عواقب طلاقو ن ‌،بعدشم تو فک میکنی بقیه مردا همه مهربونن والا ن ایجور نی شوهر مام بداخلاقی داره 

خالم ی دماد داشت که هم بددهن بود هم دست بزن هم اینکه کسی جرات نداشت بره خونه اونا 

دیدن اوضاع خیلی خرابه ،رفت پیش ی سیدی جریانشو گفت ،این بنده خدا ی چن تا دعا داده بود بهش ،ی مدت بعد باور کن اصلا ایقد این مرد اروم شده که نگو 

،علت بیشترشم این بود که نحبت زنشو اینقدر تو دل این نرد زیاد کرده که اصلا دلش نمیاد حرفش بزنه ،

میدونم بهت سخت گذشته حق داری عزیزمولی طلاق خیلی سخته اونم با بچه بمون و زندگیتو بساز ❤️بعد طلاق هیچ ...

داداش چی میزنی؟ مگه من استارترم؟      

من حیث المجموع ادم خوبی برا معاشرت نیستم😐🤝🏾
اگه از ما نظر میخای میگیم طلاق ی درد بی درمون که شاید بتونی بداخلاقیای شوهرتو تحمل کنی ولی قطعا عواق ...

این جریانا صحت داره؟

مثلا من شوهرم مداام خیانت میکنه ی اشنایی یکیو برام معرفی کرد ک مثلا ازش دعا بگیرم و گفت بااین دعا درست میشه شوهرت و یطوری قفلش میکنیم ک نره سمت این چیزا

فقط نمیدونم صحت داره یانه

من تصمیم ب جداییه ولی بچه دارم و دودلم

این جریانا صحت داره؟مثلا من شوهرم مداام خیانت میکنه ی اشنایی یکیو برام معرفی کرد ک مثلا ازش دعا بگیر ...

اینکارو نکن ،طلاق بدبخت ترت میکنه بخدا 

اونم با ی بچه ،

لابا تو این راهو امتحان کن ببین چطور میشه 

ما خیلی نتیجه دیدیم از این جریانا 

من خودم الان هر وقت مشکلاتی برام پیش میاد میرم پیش همون سید کمکم  میکنه نمیزاره مشکلاتم حاد بشه بابا همه زن و شوهرا مشکلات دارن ،طلاقو بزار اخرررر کار 

این شخص سید ک میگین کدوم شهره میشه ادرسش رو بدید؟

مال جنوبه ابجی ،اگه بختی شمارشو میدمت ادرس دقیقشو از خودش بپرس برو پیشش چون این سید ی سید مسنه که اولویتش کار حضوریه ،اگه دیگه کسی شهر دوری باشه و مشکل دار شاید تلفنی جواب بده و کار کنه