2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

1072 بازدید | 49 پست

ازتون نظر میخوام من ی بچه دارم ۱۱ ماهشه شوهرم خیلی اخلاقش خرابه من فک میکردم درست میشه اما نشد کینه ای هستش بد دهن لجباز فقط میگه حرف حرف خودم باشه ب نظرتون چیکار کنم میخوام بچمم‌ پیش خودم نگه دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارتا برادرن سه تاشون زناشونو‌ طلاق دادن موقعی ک می‌خواستیم نامزد کنیم هیچکس موافق نبود ولی من میگفتم هر پنج تا انگشت ک شبیه هم نیستن اما الان میبنیم اشتباه کردم

نکن

اگ معتاد و خیانت کار نیست هرگز جدانشو

مطمئنم میتونی باصبوری و خانم بودنت زندگیتو بسازی

هرطور ک میخوای شوهرت باشه اول خودت اینطور باش بهت قول میدم بعدها خودشم اینطور میشه

عزت نفست و ببر بالا خودتو دوست داشته باش اونم دوست خواهد داشت واخلاقشم کم کم باهات خوب میشه

ازت خواهش میکنم برو تواین کانال تلگرام و گوش بده مطمئنم خیلی کمکت میکنه

@zahraaa_hamedd

شوهرت اگ خیانت مکرر میکرد چکار میکردی؟

من باخیانت مکرر بخاطر بچم ساختم و دیگه الان ب مسیر بن بست خوردم و باید جداشم چون خیانتو نمیشه دیگه تحمل کرد

ولی اخلاق و بگو مگو ها و تفاهم نداشتنارو میشه درست کرد بخدا ک میشه 

تموم تمرکزتو از بدیاش بردار و بجاش ب خوبیاش توجه کن

کم کم خوبیاش بیشتر میشن بخدا ک قانون جهانه

ازتم خواهش میکنم برو تواین کانال ک بالا فرستادم عضو شو خیلی کمکت میکنه