2777
2789
عنوان

بنطرتون مردا بی وفا ترن یا زن ها

183 بازدید | 14 پست

که بعد طلاق یا مرگ طرف مقابل کدوم زودتر وارد رابطه جدید میشه

حسی نگید چون خودتون مثلا نمیرید تو رابطه جدید کلی بگین

نسبت ب دور واطرافتون

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

صددرصد مردها

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

خب معلومہ مردھا بی وفاترن پسرعموم ھنوز زنشو طلاق ندادہ رفتہ باجدید دوست شدہ بیوعہ اینستاش حرف اول عشقشو نوشت دوتاسہ نفر از آشناھاھم بہ محض گذشت 1سال زن گرفتن کلا ازدواج برای مردھا آب خوردنہ و سریع وارد رابطہ میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب معلومہ مردھا بی وفاترن پسرعموم ھنوز زنشو طلاق ندادہ رفتہ باجدید دوست شدہ بیوعہ اینستاش حرف اول عش ...

چقد چندش خب قبلیرو طلاق بده

ما یه فامیل دور داشتیم زنش کرونا گرفت فوت کرد به چهلم زنش نرسیده بود شوهرش ازدواج کرد 10 سال ازدواج ...

وای انگاری منتظر بوده 

کاش حداقل شوهرمن تا سال وایسته🫥

۹۰درصد مردها حداقل یکبار خیانت میکنن ب زنشون

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

وای انگاری منتظر بوده کاش حداقل شوهرمن تا سال وایسته🫥

بیچاره زنش از خانواده شوهرش هم کرونا گرفت فوت کرد چند سال خرج نکرد جمع کرد خونه بزرگی ساخت تا امید رنگ ارامش رو ببینه فوت کرد

بیچاره زنش از خانواده شوهرش هم کرونا گرفت فوت کرد چند سال خرج نکرد جمع کرد خونه بزرگی ساخت تا امید ر ...

چقد مردا نامردن 

😔انقد دلم میگیره وقتی محصوصا طرف مرده ۱ سال ک صبر کن ن برای عزا داری مگه قلب ندارن