2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا دو هفته س شروع کردم هر چی باشه خیلی کم میخورم هر روز پیاده روی میکنم شامم نمیخورم ولی سه کیلو کم کردم!

خیلی عجیبه من قبلا رژیم میگرفتم اوائل حداقل هر دو روز یک کیلو کم میکردم    

تو یک هفته یک کیلو خیلی خوبه. وزنی که خیلی سریع پایین بیاد سریع برمی گرده. کلا رژیم متداوم معقول بهترین راهه. رژیم خیلی سخت و خیلی محدود کننده دوام نخواهد داشت. بهترین راه اینه که کم کم وزن کم کنی و سبک زندگیت رو عوض کنی. اینو تحقیقات سال‌های جدید بارها نشون داده

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.