2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه اصلاااا زیر چادر مقنعه نپوش اصلااا پیشنهادش نمیکنم 

زیر چادر فقط روسری عالی وایمیسته

جنس های کرپ یا ساتن خیلی خوب هستن

بلدی روسری ببندی یا نه؟ با گیره روسری اگه بلد نیستی یکی از اطرافیانت که بلده بگو یادت بده

طلق روسری هم گزینه خیلی خوبی برای مرتب وایستادن روسری هست

برای مانتوهم من مانتو و تونیک باهم میپوشم

از این تونیک های ساده و خنک خیلی عالین

قدشون تا زیر باسنه و ساده هستن و جلوشون با دکمه بسته میشه

برای شلوارم من خودم شلوار راسته مشکی میپوشم همیشه ولی دوستای چادریم شلوارای بگ ، کارگو ، لی بگ و راسته میپوشن

برای کفش هم پیشنهاد من کفش مشکی با پاشنه دو بند انگشتی هست

هم‌راحتتره هم دخترونه و زیبا

ولی انواع کتونی هارم میتونی بپوشی

یا کفش های کالج خیلی خوب هستن اگه قد خودت بلنده

یه ایده که خیلی رو استایلت تاثیر میزاره اینه که رنگ ساق دست و روسریت و باهم ست کن خیلی قشنگه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نمیدونم چی شد اینجا برام بنویس

نوشتم عزیزم

بازم سوالی داشتی بپرش

راستی مدل چادرت چیه؟ ساده بدون استین؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اول اینکه اصلاااا زیر چادر مقنعه نپوش اصلااا پیشنهادش نمیکنم زیر چادر فقط روسری عالی وایمیستهجنس های ...

مقنعه فقط زمانی که 

کار اداری دارم میپوشم بیشتر روسری سرمه

جوراب .و کفش چه مدلی بهتره به نظرتون ؟

من اکثثر شلوارم مشکی هست چون سایز پاهام یه مقدار بزرگه دمپا گشاد میپوشم که روی پامو یکم بگیره

مقنعه فقط زمانی که کار اداری دارم میپوشم بیشتر روسری سرمهجوراب .و کفش چه مدلی بهتره به نظرتون ؟من اک ...

من خودم اصلا جوراب پارازین دوست ندارم

خودم جوراب های معمولی میپوشم

منم خودم سایز پام بزرگه بخاطر همین جورابای تیره میپوشم

مقنعه فقط زمانی که کار اداری دارم میپوشم بیشتر روسری سرمهجوراب .و کفش چه مدلی بهتره به نظرتون ؟من اک ...

کفش و که گفتم عزیزم

خیلی عالی و کامل گفتی برای رنگ مو نظرت چیه؟

رنگ موهم خوبه

بنظرم اگه قصد رنگ مو داری بلوند نکن اول

یه رنگ بلوطی ، موکا ، قهوه ای بزار

موهات و داری بلند میکنی.