2777
2789

سلام به همه ی دوستای عزیز و مهربونم میخواستم ببینم سالهای قبل کسی رفته پیاده رفته کربلا ؟؟چقد سخته ؟ مخصوصا تو این هوای گرم ؟به شرایط من که عمل داشتم پارسال از پس رفتنش برمیام به نظرتون ؟البته من بعد عمل تطبیق جنسیتم هنوز دنبال کارای پاسپورتم نرفتم نمیدونم اگه تصمیم مبنی بر رفتن بشه به امسال برسه پاسپورتم یا نه 

سختی که زیاد دارهاما خاطره های خوبی براتون به یادگار میمونه

آدما مریض و گرما زده نمیشن ؟ خیلی هواشو کردم پاشم برم دنبال کارای اداریم که برم فقط نمیدونم از لحاظ بدنی آمادگیشو دارم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما مریض و گرما زده نمیشن ؟ خیلی هواشو کردم پاشم برم دنبال کارای اداریم که برم فقط نمیدونم از لحاظ ...

عملت مبارکت باشه🌺🌺🌺

صبر کن دو سالی از عملت بگذره

چون عمل سختی داشتی 

در راه دچار کم خونی نشی و افت فشار نشی

عملت مبارکت باشه🌺🌺🌺صبر کن دو سالی از عملت بگذرهچون عمل سختی داشتی در راه دچار کم خونی نشی و افت ف ...

ممنونم از لطفتتون سلامت باشید 

دو سال که خیلی زیاده نهایتا باید سال دیگه برم بدیش اینه اون موقع هم گرمه

یه سوال دیگه زیر چادر مشکی آدم عرق نمیکنه سنگین شه سخت بشه راه رفتن ؟

ممنون از دعای زیبایی که کردیانشالله در راهی که قدم گذاشتی موفق باشی🌷🌷🌷

سپاس گذارم ازتون شما هم منو دعا کنین حالا که زن شدم بتونم زندگی خوب و مفیدی داشته باشم و بتونم به پدر و مادرم که اینقدر پشتیبانم بودن خدمت کنم