اصلا بی منطق نبود کسی که همچین موادی میزنه چه تضمینی داره که شب تو خواب نکشت آیا امنیت جانی داری کنارش نه آیا عقل اینو داره خونه زندگی رو حفظ کنه برای همسرش نه چون بخاطر قمار باخته بنظرم فرصت نده اگرم دادی حق طلاق رو بگیر و خونه که ضمانت باشه برای اینک بازم از دستش نده سقف بالا سرته
اون باید ناراحت باشه نه تو اون باید به تو برای زندگی دوباره تضمین بده اونه که اشتباه کرده اون باید بیاد التماس کنه و مطمئن باشه که اشتباهی نمیکنه که باز از دستت بده و با خیال راحت خونه رو ب نامت بزنه و حق طلاقو بهت بده نه اطمینان داره به خودش ن اعتماد که اینجور حرف میزنه چون میترسه اشتباه کنه حق طلاق رو داشته باشی و خونه راحت شوتش میکنی بیرون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینم بگم از ته قلبم میگم اینو چون به چشم دیدم آدمی که مواد میزنه یا حتی قبلا میزد ثبات شخصیتی نداره قول میده ولی رو قولش نمی مونه چون ثبات نداره با چشم خودم دیدم و حسش کردم اگه وفا دار بود ب ه قول و به خودش لغزش نمیکرد آدمی ک مصرف داشته بی ذاتن وجودش بی مصرفه رو هیچیش حساب باز نکن هیچ حرفش فقط به خودت اهمیت بده چون خودت مهمی یبار قراره زندگی کنی جوانی کنی اون اگ تو براش مهم بودی هر کاری میکرد واست
لعنت بهش همه چی خراب شد یهوی طور جبه گرفتن همشون ک تو اگ میخاستی زندگی کنی خونه و حق طلاق براچیت😔خو ...
میفهمم سخته ولی کوتاه نیا واقعا کوتاه نیا مگه ما زنا فقط باید کوتاه بیایم توام بگو اگه تو مرد زندگی بودی اهل زندگی بودی همه چیو نمیباختی لغزش نمیکردی به اینجا نمیرسوندیش تو اشتباهی نکردی که اونا جبهه بگیرن اونه ک گند زده ب زندگیت
التماس و خاهش کرد خیلی اما وقتی شرایط فهمید میگف تو باید بدون هیچی بیای ن این شرایط بزاری مگ معاملس
بگو تضمین زندگیمه بگو از کجا معلوم بازم باخت ندی خونه رو بگو سقف بالا سرمه از کجا معلوم لغزشت باعث نشه بفروشی و آواره شم بگو حق طلاق و خونه رو بزن و توی محضر بنویس خونه و حق طلاق در صورتی که تو لغزش کنی سمت مواد و قمار بزنی بهت میرسه
اینجور تو محضر بنویسی که دیگ چشمت دنبال خونه و حق طلاق نیست و قصد انداختنش بیرون رو نداری در صورتی که اشتباهات قبلشو تکرار کنه!!!! اگه قرار باشه تکرار نکنه و پشیمون باشه قبول میکنه اما اگر قصد انجام و تکرار دوباره داشته باشه از خودش مطمئن نباشه بازم بهونه میاره دیگ قیدشو بزن
مردا کلا سنگدلن مث ما خانوما نیستن غصه بخورن والا فقط ماییم ک حرص زندگی پول اینده بچه خونواده رو میخوریم اونا همه چیو سپردن به کوچه علی چپ بیشعورای گاو
تو شک نباش منم از دیشب دعوا دارم بخدا انقدر دلم پره انقدر دلم پره که حدو حساب نداره اما دارم سعی میکنم از فکرو خیال فاصله بگیرم فقط دلم میخاد با یه نفر حرف بزنم بگم چقدر بدبختم