2789
عنوان

آنچه از نى نى سايت فهميديد‼️‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 134 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستي  منم يه سوال دارم  وقتي يكي بهتون   در خواست دوستي ميده  منظورم  اينج ...

من تقريبا تمام درخواست هاى دوستى رو قبول مى كنم 

دو حالت داره  ،  يا سوْال مى پرسن يا هيچى نمى گن منم كاريشون ندارم

ولى مورد سومى هم هست ممكنه كار نا مربوط داشته باشن يا پيغام نامربوط تا حالا پيش نيومده ولى اگر بياد خوب از دوستى درش ميارم.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
از کیا مثلا؟بگین باهاشون دوست شیم😀

کلی دیگه... در طی سالها آموختم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من تقريبا تمام درخواست هاى دوستى رو قبول مى كنم  دو حالت داره  ،  يا سوْال مى پرسن ي ...

برا منم تا حالا اينجوري بوده يعني  يا سوالي  داشتيم از هم  يا اينكه همينجوري هيچي نگفتن  ولي بار ها پست هاشونو ديده بودم و همديگه را لايك مي كرديم  ولي اين يكي يه جوريه  !!هم اسمش  هم عكس پروفيلش     هيچ تاپيك اينا نداره هيچ جا هم تا حالا پستي ازش نديدم  !!!!

توى تاپيك عكسبازى وقتى عكس بعضى كاربرا رو ميبينم و سنشون رو ميفهمم با خودم ميگم يا خدا اين كه بچه ست، چرا تو همه تاپيكا بدون استثنا نظر ميده

آخه بعضى چيزارو هنوز تجربه نكرده

من اول فهميدم كه بايد با خانواده شوهر مثه خودشون برخورد كنم و اونجور كه ميخوام بايد زندگي كنم بخاطر شوهرم از همه چيزم نگذرم كه ارزش رو نداره

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
برا منم تا حالا اينجوري بوده يعني  يا سوالي  داشتيم از هم  يا اينكه همينجوري هيچي نگف ...

عزيزم خب منم تا حالا تاپيك نزدم، فقط يه دونه، اونم سوال واجب داشتم كه جوابى نگرفتم و نافرجام موند 😅 دليل نميشه هركس تاپيك نزده مشكل داشته باشه 😬

من تا قبل این فکر میکردم اکثر زندگیا همینجوریه که من دارم

حالا با یه کم تفاوت

ولی الان میبینم که چقددددددر زندگیا و افکار و عقاید متفاوتی هست

دلم برای یه سری میسوزه که اسیر سنت و خرافاتن و به خاطر شرایط زندگیشون مجبورن تن به خیلی چیزا بدن

و از چیز دیگه ای که تاسف میخورم اینه که میبینم خانم و آقایی که اصلا با هم رابطه ی خوبی ندارن به جای جدایی بچه دار هم میشن و این بچه میشه تمام فکر و ذکر و دلخوشیشون

نمیفهمم چطور میشه بچه ای رو دوست داشت که نصفش از کسیه که ازش متنفری

دلم برای اون بچه ها و آینده ی نامعلومشون میسوزه...

راستی از اونایی که از بچه داشتنشون گله میکنن هم واقعا زجر میکشم و تو دلم میگم خدا هم به کیا بچه میده

واقعا نمیبینن این همه رو که حسرت به دل بچه ن؟

ساغر جون این همه تو این تاپیک بحث شد ملت می رن کارهای غیر علمی می کنند. خانم زیر تو رحم خودش زاج ریخته و رحمش به سوزش افتاده تو رو خدا تو یه چیزی بهش بگو این چه کاری هست آخه. 

http://ninisite.co/discussion/topic/1428058/کسی-زاج-سفید-داخل-رحم-استفاده-کرده?postId=46056850

خدا بزرگتر است
ساغر جون این همه تو این تاپیک بحث شد ملت می رن کارهای غیر علمی می کنند. خانم زیر تو رحم خودش زاج ریخ ...

يا حضرت عباس!!!!!!

فهمیدم چقدر از خانواده شوهر متنفرن.

فهمیدم که میتونی خودت جاری باشی و بگی خدا هرچی جاری هست بُکشه.خیلی خنده داره😅

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

خب خیلی کاربرها هم متاسفانه اون چیزی که فکر میکردم نبودن.بدتر فهمیدم تو پیامهای خصوصی اتفاقات لجن باری میوفته این یکی واقعا منو متعجب کرد.

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
خب خیلی کاربرها هم متاسفانه اون چیزی که فکر میکردم نبودن.بدتر فهمیدم تو پیامهای خصوصی اتفاقات لجن با ...

😔😔😔