2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید مثلا ۴۰ تومن چقدر باید تو سپرده باشه ؟ چقدر وام میدن ؟چند درصدع؟

بستگی ب میانگین حساب و زمان باز کردنش داره

هرچی زمانش بیشتر درصدش کمتره

بابا من دوهفته پیش دغدغه‌م این بود چرا دیر سین زد، الان هر نیم ساعت باید بپرسم خوبی؟اونجا موشک نزدن؟زنده ای؟دوست دارما، نمیر، زنده بمون  

من تو کارتم نزدیک سیصد ملیون بود الان میتونم وام 380ملیونی تا 170ملیونی بگیرم

بابا من دوهفته پیش دغدغه‌م این بود چرا دیر سین زد، الان هر نیم ساعت باید بپرسم خوبی؟اونجا موشک نزدن؟زنده ای؟دوست دارما، نمیر، زنده بمون  

یغنی زمانی چه حساب زو باز کردم ؟ اخه چند ماه باز کردم و حدود ۳...۴ تومن توش پول دارم

با س چارتومن ک نمیشه وام چهل تومنی گرف عزیزم 

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید مثلا ۴۰ تومن چقدر باید تو سپرده باشه ؟ چقدر وام میدن ؟چند درصدع؟

بانک مهر ۴درصده

حدود۴تاا۵ماه بمونه بین۳۰تا۵۰ میشه

آقا هستم- کارشناسی گیاه شناسی- آزمایشگاه نفت