2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش روز پیش گم شده تو روستا همه جا رو گشتن تا اینکه با ماشین های مخصوص تخلیه فاضلاب چاه ها رو گشتن ام ...

اخی چند سالش بوده بدبخت خانوادش من دیشب خواب دیدم پسرم گم شده بیدار ک شدم چشام قرمز بود بدبخت بچه خواب بود محکم بغلش کردم وجیغ میزدم من واس ی خواب دیووونه شدم وای ب حال مادر این بچه 

خبلی دلم گرفت آخه اول شیرین زبونیش بود

چجوری سر از اونجا در آورد کسی قصد شخصی داشته؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

نه خوب روستا بوده مادرش میگه ساعت دو حمومش کردم بعد احتمالا رفته بازی ساعت چهار دیدم خبری ازش نیست، ...

بچه دو سه ساله رو ول کرده تو کوچه؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

روستا دیگه همیشه بچه ها تو خونه های هم دیگه هستن مامانه مشغول کار بود ه انگار

ای بابا، خدا به خانوادش صبر بیشتری بده