2777
2789
عنوان

خانومایی ک اقدام کردن و باردار شدن

382 بازدید | 22 پست

با عرض معذرت👇

دو سه ساعت  بعده اقدام بلند شی بری دستشویی ممکنه همه اسپرم ها بریزه بیاد بیرون؟

😔

یه پسر دارم شاه نداره😍

من اقذام کردم پ باردار نشدم.جواب سوالتپ نمیدونم منم چند ساعت بعدش میرم دسشوسویی

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ، نیم ساعت بخوابی کافیه , تینقدر تعدادشون زیاده به هر حال قراره یکی نی نی شه 😉

من دو ماهه اقدامم.هنیشه ام بعد رابطه نیم ساعت دراز میکشم پس چرا حامله نمیشم

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

عزیزم به خیلییییی چیزا بستگی داره...

دوماه ک چیزی نیس... ب اقدامتون ادامه بدید😊😆ان شالله ب زودی باردار میشی

یه پسر دارم شاه نداره😍

به خیلی چیزا بستگی داره تا یک سال میگن طبیعی هست که باردار نشی ، اگر نشد ۶ ماه نگران بودی برو دکتر . 

ایشالا که بزودی عکس بی بی چکا مثبتتون رو میزارین 😉🙏🏼

به خیلی چیزا بستگی داره تا یک سال میگن طبیعی هست که باردار نشی ، اگر نشد ۶ ماه نگران بودی برو دکتر . ...

فدات از انرژی مثبتت ممنون گلی

دوستان چنتا مطلب خوندم آرومم کرد ...

میزارم شاید ب درد شماهم بخوره👇

سلام
دوست عزیز برای رسیدن اسپرم ها به تخمک ها عملیات خاصی لازم نیست ولی اندکی استراحت بعد از رابطه جنسی میتواند به حرکت اسپرم ها سرعت دهد  ولی  نه زیاد. شما میتوانید اندکی دراز بکشید بعد خود را تمیز کنید مانعی ندارد 
👈عدم تخلیه ادرار نه تنها ارتباطی به بارداری ندارد👌 بلکه باعث بروز عفونت های دستگاه تناسلی میشود

یه پسر دارم شاه نداره😍

نکته دوم واسه خانومایی که میگن یه ماه یا دوماهه اقدام کردیم چرا نتیجه نگرفتیم😆

بعد از نزدیکی هرچند به قصد بارداری نباید برای رفتن به دستشویی تاخیر بیاندازید به دو دلیل: 
1- اسپرمهای موجود در مایع منی اینقدر سرعت دارند که در کمترین زمان ممکن بالا بروند و لازم نیست که هیچگونه کمکی شما در این زمینه بکنید. 
2-برای پیشگیری از عفونت های ادراری و ... بالافاصله رفتن به دستشویی به هر کاری ارجح است. 
👈در ضمن دوست عزیز برای زوجین طبیعی در هر سیکل فقط 25% احتمال باروری وجود دارد به این ترتیب انتظار می رود که پس از 12 ماه 90% آنها باردار شده باشند پس حالا حالا فرصت دارید دوست عزیز! 
در پناه خدا

یه پسر دارم شاه نداره😍