2777
2789
عنوان

از دیشب از داداشم بیخبریم

277 بازدید | 28 پست

دیشب داداشم داشت با گوشی با ما حرف می‌زد یهو گوشی خاموش شد هرچیم زنگ‌میزنیم خاموشه جایی رفته ک هیچکس آدرسی ازش نداره کلا بی‌خبریم پدر مادرم دارن سکته میکنن توروخدا هرکی میتونه دعا کنه داداشم‌خودش زنگ بزنه خبر سلامتیشو بده 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میان میگن افغانی بردتش،😂

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

رفته سفر پسرا از این کارهای یهویی میکنن..

اگ ماشین داره از پلیس راهنمایی کمک بگیرید میگه لوکیشنش کجاست 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

برا سلامتیش آیت الکرسی میخونم💚

فقط میدونی من آدم استرسی هستم،  حالا دیگه از فکرش بیرون نمیام،  بی زحمت،  وقتی خبری شد بهم بگو

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
الان میان میگن افغانی بردتش،😂

لطفا وقتی یکی حالش بده شوخی بیجا نکنید یک ذره شعور ندارید دعا نمی‌کنید حداقل حرف مفت نزنید

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
لطفا وقتی یکی حالش بده شوخی بیجا نکنید یک ذره شعور ندارید دعا نمی‌کنید حداقل حرف مفت نزنید

نه من براش صلوات فرستادم 

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم
برا سلامتیش آیت الکرسی میخونم💚فقط میدونی من آدم استرسی هستم، حالا دیگه از فکرش بیرون نمیام، بی زح ...

چشم عزیزم مرسی ماام کلا استرسی هستیم ازصب همینطور اشکم داره میاد 

به پلیس نگفتین؟؟انشاالله زنگ بزنه بزودی🙏

ن هنوز خبر ندادیم مرسی ان شاالله