2777
2789
خانوما بعد ازدواج ی مدت ک بگذره  روابط خیلی عادی میشه؟؟؟ ینی حس میکنین کنار ی دخترین؟؟ یا بع ...

ما 5 سال گذشته ولی از بس دستمو نگرفته الان بگیره دلم قنج میره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام این تفاسیر کتک هم میخوریم.جاذبه پیشکش!

تو هم بزنش

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده
آخه ما زندگیمون بی روح شده. شوهرم.میگه دوستم داره ولی سمتم نمیاد

این نشون دهنده این نیست که نسبت به شما سرد شده بلکه روال عادیه زندگی هست بالاخره تا کی قراره تازگی داشته باشید و خاص باشید البته خوبه تنوع بدی به زندگیت درجهت بهتر شدنه زندگیتون مثلا سفر گردش و تفریح شام دونفره و.... برا روحیه دوتاتون خوبه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

من وقتی میبینم با نامزد م زیادی صمیمی شدیم.یهو میکشم کنار و ب اصطلاح خودمو میگیرم براش.تا قدر مو بدونه😄البته کنارش محبتم رو بهش دارم.کلا اگه زیادی واسه شوهر مایه بزاری پررو میشه .جنبه ندارن اخه😉

زن و شوهر باید کنار هم به ارامش برسن..خوشحال باشن..تو سختیها کنار هم باشن به هم کمک کنن پیشرفت کنن.. ...

لایک عزیزم

باید اعتماد بنفس داشته باشیم و مردو بجای غر زدن و گیر دادن یا اسیر کردن راحت بزاریم تا خودش جذب بشه به سمت این اعتماد بنفس

استارتر عزیز خودتو مشغول کن با کار خونه با رسیدگی بخودت و روحیه ت تا اونم به وقتش از لاک خودش بیاد بیرون و مثل فنر به سمتت با قدرت بیشتر برگرده

این نشون دهنده این نیست که نسبت به شما سرد شده بلکه روال عادیه زندگی هست بالاخره تا کی قراره تازگی د ...

زیاد اهلش نیست .بیشتر دوست داره مهمونی بره. تنهایی کمتر جایی میریم. حتی تو خونه هم تنها نیستیم.

لایک عزیزم باید اعتماد بنفس داشته باشیم و مردو بجای غر زدن و گیر دادن یا اسیر کردن راحت بزاریم تا خ ...

اینقدر راحت گذاشتمش که دیگه خسته شدم. یا خواب یا کار یا گوشی