2777
2789
عنوان

پیاده‌روی کربلا

100 بازدید | 10 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر داداشم میخواد بره پیاده روی کربلا اولین تجربه سفر کربلا هست تو خانوادمون میشه بگید تو کیفش باید چیا بزاره ؟

بالشت و پتو همونجاها هست تو موکب ها با باید با خودش ببره ؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید 

مامان یه دخمل خوشگل و صاحب یه زندگی عاشقانه🥰😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم وپسرم صبح راه افتادن هردو یہ ڪولہ ڪوچیڪ ونصفہ باهم😁درحد یہ لباس زیر،یہ تیشرت،چفیہ،ڪلاه لبہ دار همین

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
همسرم وپسرم صبح راه افتادن هردو یہ ڪولہ ڪوچیڪ ونصفہ باهم😁درحد یہ لباس زیر،یہ تیشرت،چفیہ،ڪلاه لبہ دا ...

عزیرم ایشالله به سلامتی برن و برگردن خدا نگه دارشون باشه راهشون پرخطر خیلی ممنونم از راهنماییتون

من تا حالا قسمتم نشده ولی بابام و داداشمو همین امروز صبح راهی کردم رفتن سمت کربلا   

یه کوله پشتی سبک 

دو دست لباس خنک

چفیه نخی

کلاه آفتابی 

عینک آفتابی 

ضد آفتاب 

چند جفت جوراب

مسواک 

خمیردندون 

حوله کوچیک 

دمپایی 

کفش راحت 

وسایل حمام همونجا موکب ها پخش میکنن نیاز نیست بردارین 

دوتا ملافه و دوتا بالشت به اضافه چند دست لباس هم برای زمانی که تا مرز میرسن ( ما راهمون تا مرز دوره ) براشون گذاشتم وقتی ماشین خودشونو میزارن پارکینگ این وسایلو هم میزارن تو ماشین بمونه با خودشون نمیبرن 

من تا حالا قسمتم نشده ولی بابام و داداشمو همین امروز صبح راهی کردم رفتن سمت کربلا یه کوله پشتی سبک ...

اهان داداش من با کاروان میره با اتوبوس فکر نکنم بتونه چند دست لباس اضافه برداره