2777
2789

سلام دوستان.کسی میدونه بیماری ماکولار چیه و چجوریه و چه علائم داره؟کسی هست این بیماریو داشته باشه؟لطفا بگه سوال دارم ازش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لک راه راه و تیره گاها خارش دارهرو بازو کمر ممکنه حتی باسن و سینه یا ساق پا هم درگیر بشهنباید خاروند

آیا کل بدنو درگیر میکنه؟یعنی جاهای دیگ اگر خارش نداشته باشه رو هم میگیره؟ یا اگر فقط یه قسمت باشه همون قسمت می مونه چون شنیدم درمان نداره

آیا کل بدنو درگیر میکنه؟یعنی جاهای دیگ اگر خارش نداشته باشه رو هم میگیره؟ یا اگر فقط یه قسمت باشه هم ...

اینکه میگیره یا نه خب بستگی داره دیگه اگه نخارونی چیزایی که حساسیت میاره نخوری مدام مرطوب کنی لباس نخی و روشن و گشاد لیف نکشی فکر نکنم 

کامل نه اما تا جایی کمرنگ میشه اگه مراعات کنی و ترکیبی که دکترا میدن

شما کجا هات داره

یه گروه هست تو تلگرام هزارو خورده ای نفر عضون مال ماکولار اینجا نمیتونم لینک بدم خواستی درخواست دوستی بده بفرستم

اینکه میگیره یا نه خب بستگی داره دیگه اگه نخارونی چیزایی که حساسیت میاره نخوری مدام مرطوب کنی لباس ن ...

من بازومو گرفته.نه ممنون گروه ک بودم لف دادم واقعا جوری زجه میزنن و چسنالع میکنن آدم دوراز جون حس سرطان میگیره یا معلولیت و...☹️😐. شما کدوم قسمت بدنتون درگیره؟

آها خب بپرس ببین بهترین متخصص شهرتون کیه تحت نظرش باش

راست گفتن که از بد ننالید از بد بدتر هم هست.دیگه ماکولار برام مهم نیست الان دست دیگه ام پر دونه دونه سفید شده میگن پیسی شاید باشه دنیا رو سرم آوار شد💔دیگه به خودکشی فکرمیکنم چون ن یه همدرد و همزبون دارم و ن پول و ن کسیک پشتم باشه.پس راحت میکنم خودمو.

راست گفتن که از بد ننالید از بد بدتر هم هست.دیگه ماکولار برام مهم نیست الان دست دیگه ام پر دونه دونه ...

خدا نکنه این چ حرفیه

مطمعنی قارچ نیست؟

میشه عکس بدی ببینم اصلا ماکولار و پیسی داری یا نه

والا این که روشن

دوستان تو گروه گفتن چون اولشه.

البته تیره هس یکم منتهی تو عکس معلوم نمیشه و هم این که با تلقین و تصور و تجسم یکم بهترشده وگرن اول تیره ترم بود