2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما تا جایی که میدونم. پرداخت نکرد ، شکایت میکنی ازش. و اینکه میگی شاغله ام میتونی درخواست بدی باز بیشترش کنن نفقه رو. میگم مامانم نیس بپرسم. وگرنه کامل راهنماییت میکردم🚶‍♀️

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

میشه راهنمایی کنی من منتظرت میمونم

خب. از اونجایی که سن بچتو و شغل پدر بچتو نمیدونم راهنمایی کلی باید بکنم.

اول باید بری دفتر خدمات قضایی یه شکوایه طرح کنی مبنی بر اینکه پرداخت نفقه توسط همسر سابقت به تعویق افتاده. که مجازات نپرداختن نفقه. چیزی که مامانم گف. ۵ تا ۶ ماه حبسه. 

بعد اگه نخواس راهی زندانو... بشه. میتونید برای افزایش نفقه ام اقدام کنید. 

کل چیزی که از حرفای قلمبه سلمبه مامانم فهمیدم🌝.  

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

توعم که کلاااا هیچ وظیفه ای در قبال بچت از نظر مالی نداری. ینی بری دادخواست تو طرح کنی راحت بازخواست میشه طرف و باااید بپردازه. اول پدر. اگه فوت شد ، جد پدری ، اونام نبودن ، تاازه تو ، توعم نتونستی جد مادری.

شغل و حقوق و.. همهه چی شو نام ببر تو شکوایه یا همون دادخواست. تماام دارایی هاشو. اگه یه قرونم نداشته باشه باز دهنشو صاف میکنن چون مسئوله در قبال بچه ای که بوجود آورده. حبس داره

شغل و حقوق و.. همهه چی شو نام ببر تو شکوایه یا همون دادخواست. تماام دارایی هاشو. اگه یه قرونم نداشته ...

وای مرسی عزیزم راستش من هنوز طلاق کامل نگرفتم ولی هیچی برا بچش نمیرسه همرو من میگیرم اینم بگم من وکالت و حضانت بچرو دارم ایا نفقه شاملش میشه ؟ نمیدونم بعدش دادخاست نفقه دادم ولی ب نکانچتی مثل شغل و دارایی اشاره نکردم فقط دادخواست نفقه دادم همین حالا نمیدونم اگ ایشون پرداخت نکنن از فیشش حفقوقیش کسر میشه یا ول میگرده مثل مهریه بازداشتش نمیکنن خودمم موندم

وای مرسی عزیزم راستش من هنوز طلاق کامل نگرفتم ولی هیچی برا بچش نمیرسه همرو من میگیرم اینم بگم من وکا ...

اصلا فرقی نمیکنه. اینکه تو حضانتِ بچه ای که اون به وجود آورده رو قبول کردی در واقع یه لطفه. نفقه در هر صورتی باااید به بچش بده تا لحظه ای که زندس.

وای مرسی عزیزم راستش من هنوز طلاق کامل نگرفتم ولی هیچی برا بچش نمیرسه همرو من میگیرم اینم بگم من وکا ...

نه نه. اصلاااا نمیتونه ول بچرخه. تو برو فقطططط پیگیر باش. حکم جلب بگیر در صورت نپرداختن. مهریه حقته هیچ جوری نمیشه از زیرش در بره. نفقه بچه ام که اصن تو کاریت نباشه چوب میکنن تو آستینش بچه رو به وجود آورده وظیفه شه بده تو قانون مادر هییچ وظیفه مالی نداره در قبال بچه.

مشکل اینه اصلا اسم شغل چیزی نبردن اح

برو دوباره تنظیم کن. از ناخون دستشم غاقل نشو!! ریز به ریز دارایی هاشو بگو. حتی اگه زده به اسم کس دیگه ای. برو استعلام دارایی بگیر. قاضی چوب میکنه تو آستیشن.