2777
2789

درود و مهر  

این شیوه پاکسازی بارها و بارها توسط خودم انجام و یک جورایی تبدیل به روتین من شده و در مسائل مختلف ازش استفاده میکنم.

این پاکسازی روشی ساده برمبنای طلب بخشش است که متعلق به بومیان هاوایی ست.

با هواپونوپونو ما مسئله ای را از گذشته مان پاک نمیکنیم!

بلکه احساس رنجش آوری که آن مشکل برای ما به همراه داشته و همچنان ترکش های آن در جسم و روح ما باقی مانده را پاکسازی میکنیم

مثل لیوان آبی که از آلودگی پر شده و میخواهیم آن را از صافی رد کنیم تا تمیز شود!

جو ویتالی در کتاب " محدودیت صفر" این موضوع را بطور کامل توضیح داده...

دکتر هولن( هیولن هم برخی منابع نوشته اند) که در یک تیمارستان روانی کار میکرد که همه از آن فراری بوده اند زیر وضعیت آن تیمارستان و بیمارانش خیلی وخیم بود و کسی در آنجا دوام نمی آورد.

سپس تصمیم به پاکسازی گرفت که چه وضعیتی و چه چیزی درون من باعث شده که من در چنین محیطی قرار بگیرم؟؟
سپس بعد از مدتی برخی از بیماران روانی کم کم شفا یافتند، برخی به تیمارستان دیگری منتقل شدند و اینگونه بود که وضعیت سامان یافت!

لذا قابل ذکر است که برای پاکسازی یک شرط اصلی و اساسی مهم است! آن هم چیزی نیست جز " مسئولیت پذیری" (قبلا درموردش تاپیک زده و توضیح دادم، کلید واژه اش را سرچ کنید تاپیک را میتوانید پیدا کنیدو بخوانید)

هر چقدر راحت تر مسئولیت اتفاقا زندگی تان را بپذیرید، زودتر از این پاکسازی نتایج معجزه آسا می بینید و قول میدهم تبدیل به یک عادت روزمره برای شما خواهد شد!

این پاکسازی از 4 عبارت: متاسفم، لطفا مرا ببخش، خدایا شکرت و دوستت دارم تشکیل شده و من بجای کلمه متشکرم، کلمه خدایا شکرت را بکار می برم.

اگر از مسئله ای ناراحت هستید که احساسات شما را خدشه دار کرده
مثلا امروز تصادف کردید و دعوای بدی داشتید؛ یک کاغذ سپید بردارید و تمام مسائلی که از آن اتفاق سبب ناراحتی شما شده است را بنویسید.

سپس در نهایت از اعماق وجود بپذیرید که شما همانند اهنربا جاذب هرچیزی هستید

پس این مشکل را شما به زندگی خودتان جذب کرده اید و حالا با طلب بخشش قرار است ریشه های احساسی آن موضوع  را پاکسازی و افتادن در لوپ تکراری دعوا و تصادف را از زندگی خود بیرون کنید

آنگاه میتوانید از یک صلوات شمار یا تسبیح هم برای شمارش استفاده کنید... مثل یک ذکر یا عبارت تاکیدی بارها و بارها این عبارات را تکرار کنید ... مقدارش مشخص نیست

تا حدی که حس کنید کم کم احساس شما خوب شده است.

ممکن است حتی چند روزی طول بکشد که احساس شما خوب شود، بسته به میزان ناراحتی شما از آن موضوع 

اما در نهایت معجزاتش را خواهید دید و این یک روش تضمینی ست که میلیون ها نفر در سراسر دنیا از آن نتیجه دیده اند! یکی هم خودم  

برای توضیحات واضح تر میتوانید کتاب محدودیت صفر اثر جو ویتالی را تهیه کنید.

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!